2777
2789
عنوان

سه تا دکتر زنان رفتم

130 بازدید | 16 پست

میشه کمکم کنی؟

یه گوشتی شبیه زگیل خیلیییی ریز از واژنم بین اون قسمتی که ادرار میشه و لابیاها هست و کل قسمت واژنم از حموم و دستشویی میام درد میگیره (بهداشت رعایت میکنم شرت هامم نخیه)

سه تا دکتر زنان رفتم هر سه تا معاینه م کردن

اولی اصلا اون یه چیز شبیه زگیلو ندید بابت درد گفت عفونته دارو داد هیچ تاثیری نکرد نه اون تیکه چیزه رفت نه درد

دکتر دوم که متخصص زنان بود و خیلییی پیر بود گفت شبیه زگیله من مطمئن نیستم برو سونوگرافی رحم و آزمایش ادرار. اینا هم رفتم کلییییی هزینه کردم مشکلی نبود.

دکتر سوم که بازم متخصص زنان زایمان بود گفت طبیعیه (من مطمئن نیستم دقیق دیده باشه یا نه)

نمیدونم طبیعیه یا نه، علت درد پس چیه؟ هیچ پزشکی چیز خاصی ندیده، روانی شدم بس که بهش فکر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا شبیه اونا نیست خداروشکر خودمم میدونم زگیل نیست ولی هیچکس نمیدونه چیه😐

اخه میگی درد داره دردش مشکوک دیگه باید پیگیری بشه ببین ما بین جلو وعقب یه گوشت مانند هست منم اونو دارم اگه منظورت اون باشه اون طبیعی 

اخه میگی درد داره دردش مشکوک دیگه باید پیگیری بشه ببین ما بین جلو وعقب یه گوشت مانند هست منم اونو دا ...

دردش از گوشته نیست وقتی از حموم میاد کل واژنم درد میکنه بی دلیل دکترا چیز غیرعادی ندیدن

اون گوشته هم که میگی واسه من یه طرفش بعنی سمت راست داره پس چرا مامانم میگه من ندارم؟ دکتر سوپ گفت طبیعیه ولی باورم نشده نظراتشون فرق داره

دردش از گوشته نیست وقتی از حموم میاد کل واژنم درد میکنه بی دلیل دکترا چیز غیرعادی ندیدناون گوشته هم ...

صابون زیاد استفاده نمیکنی که شاید از اون باشه منم صابون استفاده کردنی از حموم در میام درد میگیره میخوای باز برو یه دکتر متخصص دیگه 

صابون زیاد استفاده نمیکنی که شاید از اون باشه منم صابون استفاده کردنی از حموم در میام درد میگیره میخ ...

خسته شدم انقد دکتر رفتم

آزمایش ادرار و سونو هم دادم خسته شدم

اون گوشته رو گفتی شما هم داری؟

صابون زیاد استفاده نمیکنی که شاید از اون باشه منم صابون استفاده کردنی از حموم در میام درد میگیره میخ ...

صابون زیاد نه

دیگه دکتر نمیتونم بدم خسته شدم آزمایش ادرار و سونو هم دادم

شما گفتی اون گوشته رو داری؟

خسته شدم انقد دکتر رفتمآزمایش ادرار و سونو هم دادم خسته شدماون گوشته رو گفتی شما هم داری؟

خب پس به نظرم مشکلی نداری وقتی سونو گرافی دادی به نظرم حساس شدی رو اون ناحیه واسه همین درد میکنه ببین به یه چیز همش فکر کنی و کلیک کنی روش درد میگیره دیگه وسواس فکری پیدا کردی اصلا اهمیت نده ببین چه جوری خوب میشه

خب پس به نظرم مشکلی نداری وقتی سونو گرافی دادی به نظرم حساس شدی رو اون ناحیه واسه همین درد میکنه ببی ...

نه بخدا واقعا درد میکنه

مشکلی نبود ولی درد داره چرا نمیتونن تشخیص بدن؟