2777
2789

من جدیدا خیلی خواب مامان خدابیامورزم رو میبینم البته تو خوابم هم مامان خدابیامورزم هست هم خواهرم که فوت شده الان چند بار خوابشونو میبینم …

باردارم… دیشب خواب دیدم رفتم خونه مامانم (مامانم فوت شده) دیدم رو سکو یعالمه خرمای سیاه بسته بندی شده هست من به مامانم گفتم مامان چرا انقد خرما خریدی مامانم گفت اخه دیروز  خانمای فامیل اینجا بودن(مامانم تو زمان حیاتش دورهمی خانمانه داشت که هر ماه خونه یکی دعوت میشدن)منم خیلی دلم خواست که خرما رو بخورم رفتم سریدونه از بسته بندی رو باز کردم و خرما رو خوردم خواستم ببینم تعبیرش چیه و آیا به جنسیت بچه ام ربط داره یانه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد باشه

براشون خیرات کن

هرچی که هست خوشی و شیرینی میاره به زندگیتون🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

به جنسیت که نه ربط نداره

ولی کلا شنیدم بهره ی مرده خوب هست یعنی هر چی که مرده داخل خواب بهت بده خوبه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

جنسیت چیه اخه 

پاشو برو یه بسته خرما بخر خیرات کن براش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چرا هرکی خواب میبینه و حاملس فکر می کنه به جنسیت بچش ربط داره!!!!!

چون ربط داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
روحشون شاد باشهبراشون خیرات کنهرچی که هست خوشی و شیرینی میاره به زندگیتون🌸

ممنون عزیزم حتما همینکارو میکنم اتفاقا تاریخ فوتش همین چند روز پیش بود که خیرات دادیم چون باردارم انگار دلش پیش منه تو خوابم همیشه هست