2777
2789
عنوان

باردارم و خواب خرما دیدم تعبیرش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 40 پست
باید بگم من خواب خرما دیدم ولی بچم دختر بود،وای از دست شما،خب حتما خودم این تجربرو داشتم

خب  باشه عزیزم

کسی نمیگه استثنا وجود نداره! 

بازم دلیل بر این نیست که بگید به هیچ عنوان

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من فک کردم چون مامانم تو خوابام هست و چون خودم خیلی دوسدارم جنسیت بچمو بدونم یجوری بهم ربط داره شاید ...

دختر یا پسر چه فرقی داره عزیزم؟ انقد بهش فک میکنی و برات مهمه این خوابارو میبینی یه جور تلقین

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سر جفت بارداریام خواب هلو دیدم همه هم گفتن دختره . ولی بچه اولم پسره دومی دختر .

من خرما رو زیاد شنیدم عزیزم

نمیگم قطعیه ،میگم طبق تجربیات خرما من دیدم پسر بوده

مثلا مادرِ مادربزرگم میگفت، تو گوگل هم همین رو در مورد خرما  نوشته

بلاخره اینا حاصل تجربه ی افراد زیادی بوده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم من سر جفت بارداریام خواب هلو دیدم همه هم گفتن دختره . ولی بچه اولم پسره دومی دختر .

منم هر خوابی که دیدم همش میگفتن پسره حتی تو گوگل 

ولی نی نی دختره قربونش برم 

نمیشه بر اساس خواب جنسیت رو گفت

من خرما رو زیاد شنیدم عزیزمنمیگم قطعیه ،میگم طبق تجربیات خرما من دیدم پسر بودهمثلا مادرِ مادربزرگم م ...

درسته گلم ولی هیچی قطعی نیست 

انشالله نی نیش صحیح و سالم باشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

منم هر خوابی که دیدم همش میگفتن پسره حتی تو گوگل ولی نی نی دختره قربونش برم نمیشه بر اساس خواب جنسیت ...

خداحفظش کنه😘

نمی‌دونم شاید حق با شما باشه

چندهفته ای؟

درسته گلم ولی هیچی قطعی نیست انشالله نی نیش صحیح و سالم باشه

بله من هم نمیگم قطعیه

ولی این که گفتن ربطی نداره هم اشتباهه

ان شاءالله❤