من جدیدا خیلی خواب مامان خدابیامورزم رو میبینم البته تو خوابم هم مامان خدابیامورزم هست هم خواهرم که فوت شده الان چند بار خوابشونو میبینم …
باردارم… دیشب خواب دیدم رفتم خونه مامانم (مامانم فوت شده) دیدم رو سکو یعالمه خرمای سیاه بسته بندی شده هست من به مامانم گفتم مامان چرا انقد خرما خریدی مامانم گفت اخه دیروز خانمای فامیل اینجا بودن(مامانم تو زمان حیاتش دورهمی خانمانه داشت که هر ماه خونه یکی دعوت میشدن)منم خیلی دلم خواست که خرما رو بخورم رفتم سریدونه از بسته بندی رو باز کردم و خرما رو خوردم خواستم ببینم تعبیرش چیه و آیا به جنسیت بچه ام ربط داره یانه؟
من فک کردم چون مامانم تو خوابام هست و چون خودم خیلی دوسدارم جنسیت بچمو بدونم یجوری بهم ربط داره شاید ...
دختر یا پسر چه فرقی داره عزیزم؟ انقد بهش فک میکنی و برات مهمه این خوابارو میبینی یه جور تلقین
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خرما رو زیاد شنیدم عزیزمنمیگم قطعیه ،میگم طبق تجربیات خرما من دیدم پسر بودهمثلا مادرِ مادربزرگم م ...
درسته گلم ولی هیچی قطعی نیست
انشالله نی نیش صحیح و سالم باشه
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
منم هر خوابی که دیدم همش میگفتن پسره حتی تو گوگل ولی نی نی دختره قربونش برم نمیشه بر اساس خواب جنسیت ...
خداحفظش کنه😘