2777
2789
عنوان

باردارم و خواب خرما دیدم تعبیرش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم حتما همینکارو میکنم اتفاقا تاریخ فوتش همین چند روز پیش بود که خیرات دادیم چون باردارم ان ...

عزیزم... مامانا همیشه به فکر بچه هاشون هستن💗 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چرا هرکی خواب میبینه و حاملس فکر می کنه به جنسیت بچش ربط داره!!!!!

من فک کردم چون مامانم تو خوابام هست و چون خودم خیلی دوسدارم جنسیت بچمو بدونم یجوری بهم ربط داره شاید بقول شما ربطی بهم نداره

به هیچ عنوان

شما محقق هستید؟ در این زمینه؟

درک کنید نظرات و تجربیات متفاوت هستن

حداقل در اطراف من هر کس خواب خرما دیده بچش پسر بوده

اگه کامنت ها رو خونده باشید گفتن تو گوگل هم نوشته!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خرما یعنی پسره؟

تا جایی که من دیدم بچشون پسر بوده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بچه پسره😍روحشون شاد❤

این ایموجی 😍 به خاطر نی نیه ، اگه دختر بود هم بازم همین ایموجی رو میذاشتم😍

قابل توجه دوستان جنسیت زده😐

شما محقق هستید؟ در این زمینه؟درک کنید نظرات و تجربیات متفاوت هستنحداقل در اطراف من هر کس خواب خرما د ...

باید بگم من خواب خرما دیدم ولی بچم دختر بود،وای از دست شما،خب حتما خودم این تجربرو داشتم

ممنون عزیزم انقد حس خوبی از خوابم گرفتم که اصلا قابل بیان نیست

ان شاءالله که خیره عزیزم❤

به نیت خوابتون صدقه بدید و اگه تونستید برای مادر و خواهرتون هم خیرات بدید

خدا رحمت کنه،مرده تو خواب چیزی بهت بده خوب هست،یه کارتون خرما خیرات کن،فک نکنم ربطی به بچه داسته باش ...

منم دقیقا همین فکر رو میکنم اخه از وقتی باردارم خواهرم و مامانمو تو خوابام میبینم انگار از این طریق میخوان بگن چقد خوشحالن🥹

چون ربط داره

عزیزم من سر جفت بارداریام خواب هلو دیدم همه هم گفتن دختره . ولی بچه اولم پسره دومی دختر . 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست