2777
2789
عنوان

اگر متوجه بشید هدیه ای ک پارتنرتون بهتون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 55 پست
اخه سوال غلطیه یه هدیه بهت دادن یعنی چی کی خریدی؟من برای خواهرزادم یه چیزی خریدم شرایطی پیش اومد که ...

نمیدونستم حرف بدیه... بیشتر این تو ذهنم بود ک وقت نداشته چجور تونسته بگیره و اینا ... از این منظر برام ارزش داشت

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
خب چرا دروغ گفته.... الان منو شکاک کرد

اتفاقا خیلی برام مهمه.ادمیه یوقتی دستش تنگه توقع نداره ولی اینکه خودت استفاده ش کرده باشی بعدش هدیه بدی به طرف خیلی حرکت زشتیه خیلی ادم اینجوری نکنه سنگین‌تره چیه خداوکیلی...اوناییکه میگن اشکال نداره اگه یکی کادو ی استفاده شده بهتون بده چه حالی بهتون دس میده خیلی حرکت زشتیه.شان وشخصیت ادم برمیخوره 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ميپرسي كي خريدهمن ي دوست دارم ميدونم ي سري چيزاي رو بهم هديه ميده ك مثلا قبلا يكي ب خودش داده ...

خب وقتی خودش استفاده کرده خیلی متفاوته ....... ولی خب تجربه شد یاد گرفتم نپرسم این سوالو😂❤️

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
نمیدونستم حرف بدیه... بیشتر این تو ذهنم بود ک وقت نداشته چجور تونسته بگیره و اینا ... از این منظر بر ...

اگه ارزش داشت پس این مشخوارهای ذهنی چیه؟ از هدیه ای که گرفتی لذت ببر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونستم حرف بدیه... بیشتر این تو ذهنم بود ک وقت نداشته چجور تونسته بگیره و اینا ... از این منظر بر ...

اگه ارزش داشت پس این نشخوارهای ذهنی چیه؟ از هدیه ای که گرفتی لذت ببر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اتفاقا خیلی برام مهمه.ادمیه یوقتی دستش تنگه توقع نداره ولی اینکه خودت استفاده ش کرده باشی بعدش هدیه ...

ببین ... گاهی پیش میاد ... ولی من در این مورد تمام تلاشمو میکنم فرد متوجه همچین چیزی نشه ... اون بنده خداهم همین کارو کرده.... 

حالا گردنبند زیاد چیزی نیست ک ادم دلش نگیره  از استفاده کردنش..

ولی چیز دیگه بود احتمال زیاد برخورد بدی نشون میدادم.

حالا ایندفعه رو میگذرم... انشالله ک پیش نیاد دیگه

و چون دستش خالی بوده نمیتونسه😂❤️

اگه ارزش داشت پس این نشخوارهای ذهنی چیه؟ از هدیه ای که گرفتی لذت ببر

الان یهو فهمیدم ناراحت شدم😂

شایدم جفت گردنبند خودشو براتو هم گرفته

خب اینو چجور بفهمم

بگم بهش برم بگم دوست داری  یه این مدلی برات بگیرم ست بشیم😂

نههه من میگم مال خودش بوده و استفاده میکرد ازش ولی دادش به من.....ولی پرسیدم کی گرفتی گفت دیروز....ب ...

خب این دوتا مورد داره نمیخرید خیلی بهتر بود تا اینکه استفاده شده ی خودشو بده بهت بعدم دروغی بگه دیروز خریدم اقا چاقو که نزاشتن به گردنت من نمیدونم چرا اینجا گفتن اشکالی نداره خداوکیلی بهتون برنمیخوره مثلا یکی لباس یا وسیله ای که استفاده کرده قبلا خودش بیاد کادو بده بهتون وبعد دروغم بگه خیلی حرکت زشتیه.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خب این دوتا مورد داره نمیخرید خیلی بهتر بود تا اینکه استفاده شده ی خودشو بده بهت بعدم دروغی بگه دیرو ...

نمیدونم نظرا خیلی متفاوته😂

ببین ... گاهی پیش میاد ... ولی من در این مورد تمام تلاشمو میکنم فرد متوجه همچین چیزی نشه ... اون بند ...

اشتباه نکن طرف ببخشید شرمنده ام ادمو چیز فرض کرده کاش دخترامون بخودشون بیان و بفهمن که باید برای حودشون ارزش قائل بشن خدا میدونه من ولنتاین بیرون بودم این پسرا یسریاشون خیرسرشون داشتن کادو میگرفتن برای دوس د خ ت ر ا شون چی برمیداشتن و مسخره میکردن توروخدا برای خودتون ارزش قائل بشید

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خب اینو چجور بفهممبگم بهش برم بگم دوست داری یه این مدلی برات بگیرم ست بشیم😂

ن خیلی عادی و کوتاه بهش بگو ازاینکه ست گردنبند خودتو برام گرفتی خوشحالم 🤨اونوقت اون ی چیزی میگه ک میفهمی چی ب چیه ولی اگه مال خودشو داده باشه ادم بیخودیه لااقلش من نمیپسندم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اشتباه نکن طرف ببخشید شرمنده ام ادمو چیز فرض کرده کاش دخترامون بخودشون بیان و بفهمن که باید برای حود ...

خب فعلا به رو اوردنش درست نیست زیاد.. مگر بفهمم ست خودش گرفته ... ک من شرمنده میشم و قضاوت بیجا کردم.

ولی اگر تکرار کرد قطعا برخورد میکنم