2777
2789

سلام خواهرای گل 

من یه پسر ۶ ساله دارم و بعد زایمانم تا الان جلوگیری داشتم. ۲۵ شهریور آخرین تاریخ پریودم بود . ۱۴ یا ۱۵ روز بعد از اولین رو. پریودم نزدیکی مراقبت نشده داشتم .

الان دقیقا ۱۰ روز مونده به پریودم .

سه چهار روزه سوزش معده شدید دارم و درد معده ...اشتهام کم شده ، دارم راه میرم یه مرتبه سرم گیج میره . 

امروز هم احساس کردم نوک سینه ام تیر میکشه و البته برای چند ثانیه توی واژنم نبض زد .....

نمیدونم اینا ممکنه ربطی به بارداری داشته باشه؟ شنیدم قبل تاخیر پریودم  علائم بارداری وجود نداره ...

سر بارداری اولم کمی سرم گیج میرفت و بی‌حال بودم بعد فهمیدم باردارم ....

البته این هم بگم ۴ ،۵ روزی هست سرما خوردم و دارو و آنتی بیوتیک مصرف میکنم . نگرانم نکنه این ماه باردار بسم آخه دارو میخورم.

به نظرتون الان زود نیست واسه علائم بارداری؟ آخه ۱۰ روز مونده تا پری ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تست بده خودتو راحت کن از این دلشوره

اخه زوده . ده روز مونده . 

ولی احساس عجیبی دارم . سابقه سوزش معده دارم ولی نه تا این حد ...دیروز از شدت سوزش بالا آوردم ...یا سابقه نداشته در حین کار یا راه رفتن سرم گیج بره 

راستی یادم رفت بگم . از دیشب تپش قلب گرفتم ...فشارم ۱۱ بود ولی قلبم تند میزنه ، انگار کسی که استرس داره ...

نگرانم چون اولین ماه هست که جلوگیری نکردم بعد ۶ - ۷ سال و اینکه واسه سرماخوردگی ام دارم دارو میخورم 

منم ۲۳شهریورم آخرین پریودم ولی ۲۲مهر باید بشم چون تابستون ۳۱ روزه بودش و تمام علائم ها رو دارم نوک سینمم تیره شده.بی بی زدم امشب هاله واضح داشت.چند روزهم هست درد پریودی دارم.ترشح تخمک گذاری هم دارم الان😐😑

من بارداری اولم ، سه روز بعد عقب افتادن پریودم بی بی زدم مثبت شد ، آخه ۷ سال منتظر بودم . 

بارداری های من پوچ بود تا قبل از پسرم .

ممکنه اینبار باردار باشم ؟ البته یه فیبروم بزرگ هم دارم