2777
2789

امروز رفتم سونو ان تی و ازمایش دادم جواب سونو رو عکسشو میزارم احتمال ۸۰ درصد دختر گفت و من خیلی دختر دوست دارم احتمال خطا هست ایا ۱۲هفته و ۶ روزه باردارم ،اینم بگم شوهرم فککنم ناراحت شد چون پسر میخاست ولی به روش نیاورد من حدس میزنم اینجور باشه ولی حتا حدسشم دلمو شکست

لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارمهفته ۱۲ بهم گفت دخترهدیروز مطمئن شدم دخترهاما منم مثل تو احساس میکنم تو ذوق شوهرم گفتچون ...

من اولین بچمه خاهر ندارم مادر ندارم خودم دختر دوسدارم ولی شوهرم کلا انگار به بچم بی حسه با اینکه بچه دوسداره خاهرش که پارسال حامله بود همه حور کادو میخرید تا به امروز حتا یه جوراب هم برا منو بچم نخریده خیلی ناراحتم هیچکس ن نازمو میخره نه محبت میکنه نه هیچی خودممو بچه ای که هنوز نیس و خاک سرد قبر مادرم

لایک نکنید
من اولین بچمه خاهر ندارم مادر ندارم خودم دختر دوسدارم ولی شوهرم کلا انگار به بچم بی حسه با اینکه بچه ...

نگران نباش به دنیا بیاد همه چی عوض میشه 

من برعکس همسرم دختر دوست داشت فقط میگفت خدا کنه دختر بشه ۱۲ هفته که رفتم ان تی گفت پسره همسرم اصلا خوشحال نشد گفت اشتباهه تا سونو آنومالی قطعی گفت پسره

من اولین بچمه خاهر ندارم مادر ندارم خودم دختر دوسدارم ولی شوهرم کلا انگار به بچم بی حسه با اینکه بچه ...

هیچ کس به فکر منم نیست

من مادر دارم اما الان که چهارماهمه و همش ویار شدید و سرم و این چیزا

یه بار نشد برام غذا بپزه

شوهرمم هیچی برام نخریده

اصلا نزدیکمم نمیشه

چه میشه کرد

خیلی دوستت دارم عشقم
هیچ کس به فکر منم نیستمن مادر دارم اما الان که چهارماهمه و همش ویار شدید و سرم و این چیزایه بار نشد ...

چرا هیچکس ادمو درک نمیکنع به خدا من با اینکه سنم کمه همه رو درک کردم به هنه کمک کردم برا همه احترام گذاشتم ولی نوبت من شدنی همه پیش میکشن، منم ویارم شدیده هیچکس یه لیوان اب نمیده دستم

لایک نکنید