2777
2789

درسم خوبه یادگیری معدل نهمم۲۰

برا تخصصی ها منبع اول چی بگیرم؟ یجورایی واسه نهایی هم خوب باشه و ی چکیده تست هم داشته باشه تا با ی تیر چن هدف بزنم و قطعا وقت نمیکنم طی سال تحصیلی برم منبع دوم و سوم و اونارو واسه تابستون میخوام معرفی کنید

واسه عمومی نگیرم بهتره؟؟ زبان باید در سطح کتاب خوبه یا ن واسه نهایی کتاب بگیرم؟؟ ادبیات چی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبتکران رو میگن حجمش زیاده نمیشه خوند درسته؟؟ یا اینکه نشر الگو واسه فیزیک گفتن خوبه ولی میکرو هم گفتن کدومش؟؟

ریاضی مهر و ماه چطوره؟؟ 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

مبتکران حجمش زیاده دو جلدی مال دهم اما اینقدر کامل توضیح داده که نگو البته اگه سطح پایینتر میخوای خیلی سبزم قبول دارم واسه شیمی میخوای اول خیلی سبز کار کن برای منبع دوم بعداً مبتکران کار کن