2777
2789
عنوان

بیایید راجب مادرشوهرم بهم راهنمایی بدین همشو پست اول گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست

بذار دم دمای اخر برو

بی احترامی ب خودم بکنن کمتر درد داره تا به بابام

شایدم من کینه ای هستم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
به نظرت تو دل شوهرم نمیمونه ازم ناراحت بشه ؟

به همسرت بگو .‌بگو من بخاطر تو با تمام بدی هایی که در حقم کرده  حاضرم هر وقت تو بگی بیام دیدنش . اما اون اینقدر لجبازه که دیدن من شاید حالش رو بدتر کنه . باز هم هرچی تو بگی . اگر گفت بریم برو اشکال نداره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نادرهمسرت یه بار سرطان میگیره.نری همیشه یادوه ت میمونه.برو حتما

میدونی اخه اصلا به من نگفتن بیا حتی زنگ هم نزدن 

دیشب هم شوهرم رو از خونه بردن بیرون بهش خبر دادن بردن خونشون به من یک کلمه هم نگفتن 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
بذار دم دمای اخر بروبی احترامی ب خودم بکنن کمتر درد داره تا به بابامشایدم من کینه ای هستم

اره واقعا . منم دلم خیلی شکسته 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

من بودم میرفتم ولی سنگین. خدایی نکرده چیزی بشه هم خودت هروقت یادش بیافتی میگی کاش رفته بودم هم شوهرت تو دلش یجاش درد میگیره یادش بیاد. بعدم خدایی نکرده فوت کنه نمیتونی بری مراسم پشت سرت حرف درمیاد تو فامیل. برو یسر بشین ارزوی سلامتی کن پاشو.از گذشته هم بروت نیار

به همسرت بگو .‌بگو من بخاطر تو با تمام بدی هایی که در حقم کرده حاضرم هر وقت تو بگی بیام دیدنش . اما ...

دیشب حال شوهرم خیلی بد بود خیلی گریه کرد 

اخه میگم سرطان گرفته شاید بمیره دلم میسوزه .نمیدونم چیکار کنم

سوال نداره خواهرم 

برووووو حتما   اگه هم بی محلی کردن  هیچ گله ای هیچ جاونکن مخصوصا به شوهرت

برووو و نیت پاکت رو نشون شوهرت بده

وگرنه  همیشه تو دلش ازت کینه میگیره و عداب وجدانی که خودش داره سر تو خالی میکنه

من بودم میرفتم ولی سنگین. خدایی نکرده چیزی بشه هم خودت هروقت یادش بیافتی میگی کاش رفته بودم هم شوهرت ...

برم نیم ساعت بشینم بلند شم بعد دیگه نرم تا عمل آره ؟ 

به نظرت تو دل شوهرم نمیمونه ازم ناراحت بشه ؟

چرا هیچوقت ازیادش نمیره،فقط بخاطرشوهرت برو

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..