2777
2789
عنوان

بیایید راجب مادرشوهرم بهم راهنمایی بدین همشو پست اول گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب حال شوهرم خیلی بد بود خیلی گریه کرد

اصلا بنظرم منت نزار  بدی های مامانش نگو هیچی نگو   تو هم گریه بکن پیشش  و  اونجا هم خودتو گرفته نشون بده و کم حرف بزن  اگه سوال پرسیدن جواب همین   آرزوی سلامتی براشون بکن و برگرد

برم نیم ساعت بشینم بلند شم بعد دیگه نرم تا عمل آره ؟

برو ببین چجوریه برخوردشون اگر خوب و گرم بود میتونی بری باز. ولی حتما برو. تجربه ی زندگی ۱۰ سالم میگه برو. ممکنه تازه عروسا تندتر رفتار کنن ولی واقعا دنیا ارزش نداره برای ایندت دلخوری درست کنی

سوال نداره خواهرم برووووو حتما اگه هم بی محلی کردن هیچ گله ای هیچ جاونکن مخصوصا به شوهرتبرووو و ن ...

خودشون میدونن مقصرند 

برم احتمالا  بی محلی نمیکنند

ولی انقدر مغرورهههه ک با این حال هم یک بار سراغ منو نگرفت بگه بیارش 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
اصلا بنظرم منت نزار بدی های مامانش نگو هیچی نگو تو هم گریه بکن پیشش و اونجا هم خودتو گرفته نشون ...

نه اصلا اهل منت گذاشتن نیستم دیشب کلی دلداریش دادم و آرومش کردم 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
نظر شوهرت چیه؟فعلا که نمیمیره مدتی بعدبرو

فعلا دیشب خبر دار شدیم چیزی بهم نگفته 

مطمئنی براتون نقشه نکشیدن ؟ واقعا سرطانه ؟ مطمئنی ؟ سرطان چی ؟

منم اولش فکر میکردم نقشست ولی شوهرم رفته دیده میگه کلا موهاش رو تراشیده ابروهاش اینا ریخته دوبار شیمی درمانی کرده

سرطان ریه 

فقط خودتو دور نگیرهمین لحظه ها در گذرن دیگه برنمیگردن پس نزار شوهرت فکر کنه که تو باعث شدی از ماما ...

نظرت چیه فقط یک بار برم ببینمش بعد دیگه نرم تا بعد عمل ؟

چن سالش مادر شوهرت

۵۵ سالشه

چن سالش مادر شوهرت

مادر شوهرم جوونه حالش هم خیلی خوب بود جوری ک من فکر نمیکردم این حالا حالاها بمیره .

میترسم آه من گرفته باشه

بشوهرت بگو من بیام دیدن مامانت؟؟

بعدم بگو من مشکلی ندارم ولی اون از من بدش میاد نکنه حالش بد بشه بندازن گردن من

قشنگ بنداز تقصیر مامانه بگو اون مشکل داره از من بدش میاد و نرو