2777
2789
عنوان

دوهفته‌س عمه شوهرم خونمونه

1432 بازدید | 70 پست

شوهرش تو کماس ب غیر از ما کلی دیگ فامیل دارن ولی ایشون موندن خونه ما

من مهمون ندیده نیستم ولی واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم هر وعده باید ب فکر غذا باشم همشم افتاده رو مبل از بیمارستان میاد باید لباساش بزارم لباسشویی غذا و آب و چایی و میوه هی بزارم جلوش بردارم صبا ساعت ۶بیدارشم صبونه بدم بهش بره بیمارستان

این چندوقت کلی خرج کردیم دلمم براش میسوزه ولی شاید تا چندماه دیگم تکلیف شوهرش مشخص نشه تاکی باید وضعیت من این باشه

هیچکسم گردنش نمیگیره همه بچه ها خواهرا و برادراش اینجان 

چیکار کنم بنظرتون 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی فکر بلاخره هر کی زندگی خودش رو داره نمیتونه برا گرفتاری خودش یکی دیگه رو اسیر کنه

چیکار کنم بنظرتون من از سر صبح تا خوده شب تو آشپزخونه م ناهارم اگه نیاد خونه باید غذا با اسنپ بفرستم براش کلی هم تاحالا کرایه اسنپ دادیم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

خدا خیرتون بده حداقل شما نگاهش میکنید

خیلی سخته من به شخصه اعصاب موندن مامانمم بیشتر از دو روز توی خونم ندارم راحتی قبل رو با مهمون ندارم حق داری اذیت باشی اگه فرزند مدرسه ای نداری با همسرت هماهنگ کن بگید مبخواید برید یا سفرکاری یا مسافرت 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یکم بهش بی محلی کن بره

امروز صب دیگ بیدار نشدم براش صبونه بزارم خودش بیدارم کرد ساعت ۶گف اسنپ بگیر برام دیگ چیکار کنم

صبح میزه شب میاد دیگه مریضش تو کماست چند روز دیگه دندون رو جیگر بزار

بخدا خستم شده دیشبم ب غیر ایشون مهمون داشتم میگ هیچکسم نیاد خونتون که من راحت نیستم 

خدا خیرتون بده حداقل شما نگاهش میکنید خیلی سخته من به شخصه اعصاب موندن مامانمم بیشتر از دو روز توی خ ...

ن بچه نداریم یکسال و چندماهه ازدواج کردیم فردام موعود اجاره خونمونه هیچی تو دست و بالمون نیس همش خرج میشه برا خورد و خوراک 

چیکار کنم بنظرتون من از سر صبح تا خوده شب تو آشپزخونه م ناهارم اگه نیاد خونه باید غذا با اسنپ بفرستم ...

ب نظرم ب همسرت بگو ک خسته شدی و نیاز ب استراحت داری بشه چن روز بره جایی و دوباره برگرده پیشتون

اینجور بگو چون همسرت اگر مشکل داشت با موندنش یجوری بهت میگفت

امروز صب دیگ بیدار نشدم براش صبونه بزارم خودش بیدارم کرد ساعت ۶گف اسنپ بگیر برام دیگ چیکار کنم

یجا تو زندگیت جبران میشه .. نمیخاد اینهمه تدارکات بچینی انچه خود داری و میخوری یکم بیشترش کن 

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
ب نظرم ب همسرت بگو ک خسته شدی و نیاز ب استراحت داری بشه چن روز بره جایی و دوباره برگرده پیشتوناینجور ...

بهش گفتم میگه چیکارش کنم آخه کسی بهش تعارف خشک و خالیم نمیکنه که بیا پیش ما 

میگ نمیشه که بیرونش کنم

بگو پریودم، حالم بده... چند روز میرم خونه مامانم استراحت کنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.