2777
2789
عنوان

دوهفته‌س عمه شوهرم خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست
به همسرت بگو به مادرش بگه زنگ بزنه عمه بگه برن خونه اونا الان به مادرشوهرت نزدیک تره تا شوهرت🤔شوهرت ...

مادرشوهرم اینا شهر دیگ هستن ولی اینجاخونه داداش دیگش هس میگ چون سراغم نمیگیرن نمیرم پیششون

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش اجاره خونه هم جور میشه بهرحال اون خانوم میره ولی پناه دادن ب کسی ک هیچ کس نداره رو کارما ب ...

چی بگم خداکنه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
اینکه اذیت شدی درسته و خیلی سخته..ولی دلم برای اون خانم سوخت که هیچ کس بهش اهمیت نمیده که حداقل یک ش ...

میان بیمارستان پیشش زنگم می‌زنن احوال شوهرش میپرسن ولی نمیگن بیا پیش ما اصلا خونه داداشش هم همینجاس ولی نمیره 

مادرشوهرم اینا شهر دیگ هستن ولی اینجاخونه داداش دیگش هس میگ چون سراغم نمیگیرن نمیرم پیششون

ای بابا 

یه کاری کن 

بهت گفتم چون به خودت سخت گرفتی بهت سخت گذشته 

حتما نباید غذای آنچنانی بذاری خورشت باشه سالاد باشه 

سخت نگیر 

اصلا زشت نیست 

تو فکر کن اون نیست چی درست میکردی؟ الانم همین کارو کن 

مهمان به خوشرویی و اخلاق خوبت نگاه میکنه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اسی غذا هم سخت نگیر هر چی برای خودتون درست میکنی برری ایشون هم بذار دو هفته مهمان نیست مهمان یک وعده ...

باشه ممنون دیگ سعی میکنم غذای ساده بزارم 

من میگم شاید حالا حالاها خدایی نکرده طول بکشه تاکی آخه اینجوری 

به نظرم بقیه اخلاقشو میدونن که بهش رو ندادن 

احترام مهمون واجبه 

ولی شما هم از روز اول زیادی سرویس دادی بهش خوش گذشته

خب غذا همون جا از بیمارستان یا بیرون بگیره 

چرا دیگه براش غذا میفرستی

نهایت میاد خونه تون یه چایی میوه بذار جلوش

من همراه مریض رفته بودم بیمارستان

هزینه غذام خودم حساب میکردم

البته خود بیمارستان غذا داشت من فیش میگرفتم

هم پیش بیمار بودم هم هزینه اضافی براش نداشتم

عزیزم خدا خیرت بده . میدونم شرایطتت خیلی سخته ، منم چند وقت پیش پدر شوهرم بنایی داشت ، حدود 4 ماه پدر شوهر و مادرشوهرم خونه من بودن . میفهمم حالت رو ولی شوهرت هم راست میگه ، نمیشه که بیرونش کنه . تنها راهت اینه که ساده تر بگیری و خودت رو اذیت نکنی ولی بداخلاقی و بی احترامی نکن . ان شاءالله خدا جبران میکنه برات 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ای بابا یه کاری کن بهت گفتم چون به خودت سخت گرفتی بهت سخت گذشته حتما نباید غذای آنچنانی بذاری خورشت ...

بنظر تو میگی چیکار کنم شاید شوهرش حالا حالاها بیمارستان بمونه من چ گناهی کردم آخه 

یه اخلاق بدمم اینه هرچی تو دلمه همونجا میمونه اخلاقم تغییری نمیکنه همونطور خوش رو میمونم باهاش 

دلم میخواد برم پیش مامانم اینا ولی نمیتونم

به نظرم بقیه اخلاقشو میدونن که بهش رو ندادن احترام مهمون واجبه ولی شما هم از روز اول زیادی سرویس داد ...

اره والا زن داداش خودش فقط درحده زنگ یکبار نگفته بزار براش غذا بفرستم 

میاد خونت دیگه چرا ظهرها براش غذا میفرستی.خودتم مقصریا.بی خیال باش بابا.هر کاری کنی تهش فامیل شوهر ...

چی بگم والا 

بخدا گاهی یکی که بهش زنگ میزنه حال شوهرش میپرسه یه حرفایی پشتش میزنه بلاخره اون طرف احترام گذاشته زنگ زده همش با خودم میگم نکنه فردا پشت منم اینارو بگه 

عزیزم خدا خیرت بده . میدونم شرایطتت خیلی سخته ، منم چند وقت پیش پدر شوهرم بنایی داشت ، حدود 4 ماه پد ...

بخدا بخوامم نمیتونم بدرفتاری کنم کلا آدم بداخلاقی نیستم

من خودمم چندسال پیش پدرمو از دست دادم ایشون هم چندروز تو کما بودن ولی بخدا یکبارم خانواده‌ ام خونه کسی نرفتن بیمارستان بودن همش

چی بگم والا بخدا گاهی یکی که بهش زنگ میزنه حال شوهرش میپرسه یه حرفایی پشتش میزنه بلاخره اون طرف احتر ...

شک ن‌کن میگه.اینکه ناهارم با اسنپ میفرستی منو کشته.اخه بتوچه دختر .رسما شدی نوکرش.الان خواهرت که زایمان کرده رو ول کردی عمه شوهرتو نگه میداری.ول کن برو خونه خواهرت اینم بره جای دیگه

شک ن‌کن میگه.اینکه ناهارم با اسنپ میفرستی منو کشته.اخه بتوچه دختر .رسما شدی نوکرش.الان خواهرت که زای ...

باورت میشه پول ندارم که کرایه بدم برم خونه خواهرم حالا کادوش ب کنار هیچی ب هیچی همش خرج گوشت و مرغ و برنج و اینا میشه

منتظرم خوب بشه شوهرش ببینم چی ب من میگه ک جورشو کشیدم

شاید خیلی دیگ طول بکشه تا بهوش بیاد تاکی اخه