2777
2789
عنوان

دوهفته‌س عمه شوهرم خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست
بخدا خستم شده دیشبم ب غیر ایشون مهمون داشتم میگ هیچکسم نیاد خونتون که من راحت نیستم

این مسائل بهشون ربط نداره غذا هم ساده بزار میوه میتونی هر روز نزاری بعد غذا چایی 

ناهار هرچی برای خودتون میزاری برای ایشونم بزار  سخت نگیر

یجا تو زندگیت جبران میشه .. نمیخاد اینهمه تدارکات بچینی انچه خود داری و میخوری یکم بیشترش کن

اخه من شوهرم ب این چیزا گیر نمیده یه وعده هایی خودمون باشیم چیزی درست نمیکنم از همون غذای وعده قبلی میخوریم ولی برای عمش نمیشه که 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم میگه چیکارش کنم آخه کسی بهش تعارف خشک و خالیم نمیکنه که بیا پیش ما میگ نمیشه که بیرونش کنم

خوب پس یکم‌دیگ تحمل کن خیلی سخت ها

ولی اگر واقعا تو این شرایط کسی بهش رو نمیده ۱هفته دیگه ام صبر کن 

مطمئن باش نتیجه خوش قلبیتو میگیری تو این زمونه ک‌مردم ب مادرشوهرا رو‌نمیدن ب عمه شوهر پناه دادن کار هرکسی نیست

این مسائل بهشون ربط نداره غذا هم ساده بزار میوه میتونی هر روز نزاری بعد غذا چایی ناهار هرچی برای خود ...

خواهر خودم زایمان کرده الان ۱۰ روزه هنوز نتونستم برم پیشش باورت میشه من خودم شهر دور از خانواده م زندگی میکنم 

😔من فقط از این ناراحتم که چرا بقیه کاریش ندارن نمیان سراغش 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چقدر سخت با کسی از اقوام شوهرت که صمیمی هستی باهاش درمیون بزار بگو یه راه حلی پیدا کنه اینجا کسی نمی ...

مادرشوهرمم ناراحته ولی کاریش نمیشه کرد واقعا هرچی بگی بد میشه زحمات این ۱۴ ۱۵روزمم ب باد میره 

خوب پس یکم‌دیگ تحمل کن خیلی سخت هاولی اگر واقعا تو این شرایط کسی بهش رو نمیده ۱هفته دیگه ام صبر کن م ...

چی بگم خداکنه اینطور باشه

خدایی دو هفته زیاده باید خونه بقیه هم بره شما اذیت نشی

هیچکس زنگش نمیزنه فقط میرن بیمارستان بهش سر میزنن ولی نمی‌برنش خونشون حتی یه بارم غذا نفرستادن براش

مادرشوهرمم ناراحته ولی کاریش نمیشه کرد واقعا هرچی بگی بد میشه زحمات این ۱۴ ۱۵روزمم ب باد میره

به همسرت بگو به مادرش بگه زنگ بزنه عمه بگه برن خونه اونا 

الان به مادرشوهرت نزدیک تره تا شوهرت🤔

شوهرت بگه من اعصابم نمیکشه پول ندارم دیگه هزینه کنم از طرفی نمیخوام جوابش کنم گناه داره مریض داره

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چی بگم خداکنه اینطور باشه

مطمئن باش اجاره خونه هم جور میشه 

بهرحال اون خانوم میره 

ولی پناه دادن ب کسی ک هیچ کس نداره رو کارما برات جبران میکنه

و اینکه برای ناهار و شام هی غذا نذار مخصوصا اگر خورش میذاری 

دو وعده ای بخورید

هیچکس زنگش نمیزنه فقط میرن بیمارستان بهش سر میزنن ولی نمی‌برنش خونشون حتی یه بارم غذا نفرستادن براش

چیشد اومد خونه شما؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بگو پریودم، حالم بده... چند روز میرم خونه مامانم استراحت کنم

والا خودم از رو صندلی که گذاشتم لامپ وصل کنم افتادم رباط پام کش اومده چندروزه همش لنگ میزنم خودشم میبینه ولی انگار ن انگار

خودتو بزن ب مریضی ماسک بزن از رختخوابت بلند نشو بگو دکتر گفته ویروسیه من میمونم اتاق تا شما نگیرید

از رو صندلی افتادم لنگ میزنم چندروزه بااین وضعیتم جلوش خم و راست میشم اونم لش کرده رو مبل عین خیالشم نیس

والا خودم از رو صندلی که گذاشتم لامپ وصل کنم افتادم رباط پام کش اومده چندروزه همش لنگ میزنم خودشم می ...

اسی غذا هم سخت نگیر 

هر چی برای خودتون درست میکنی برری ایشون هم بذار دو هفته مهمان نیست 

مهمان یک وعده 

غذای راحت هم بذار 

دمی گوجه 

املت 

عدسی 

عدس پلو 

الویه

صبحانه هم تو یخچال آماده کن بگو بردارید سرم درد میکنه صبح نمیخوام پاشم 

ولی ولی بی احترامی کم محلی نکن 

هم مهمانه