2777
2789
عنوان

دوهفته‌س عمه شوهرم خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست
اون نمیفهمه خودتو دریاب بابا زود دست و پاشو جمع کن ببین دیگه کار از ثواب و این حرفها گذشته خودت داری ...

ممنون عزیز 

تا ببینم چی میشه ولی نرفت بهونه میارم میرم خونه مامانم ب شوهرمم گفتم واقعا من ب هرکی خوبی میکنم سوارم میشه از کارم پشیمونم میکنن انقدکه پرتوقع میشن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر تو میگی چیکار کنم شاید شوهرش حالا حالاها بیمارستان بمونه من چ گناهی کردم آخه یه اخلاق بدمم اینه ...

میتونی عذر خواهی کنی بری بگی خواهرم زایمان کرده باید کمک برم توقع داره حضوری برم ناراحت میشه

ترسم اینه بمونه پیش شوهرت😂

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
میتونی عذر خواهی کنی بری بگی خواهرم زایمان کرده باید کمک برم توقع داره حضوری برم ناراحت میشهترسم این ...

خب اره منم همینو میگم برمم میمونه دیشب اون‌یکی پسربرادرش گف بیا بریم پیش ما قبول نکرد

اصلا شعور نداره بگه دوروز برم جای دیگه ک اینم استراحت کنه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چیکار کنم بنظرتون من از سر صبح تا خوده شب تو آشپزخونه م ناهارم اگه نیاد خونه باید غذا با اسنپ بفرستم ...

سلام اسی راجب بختک تاپیک داشتی خاستم بدونم الانم بختک میشی.؟ احه من سالهاست درگیرم

توخدا اگه راه حلی پیدا کردی بمنم بگو لطفا نجات پیدا کنم

لایک نکنید                      
سلام اسی راجب بختک تاپیک داشتی خاستم بدونم الانم بختک میشی.؟ احه من سالهاست درگیرمتوخدا اگه راه حلی ...

سلام عزیزم

ن چندماهه دیگ بختک نگرفتم 

بعضی روزا که حال روحیم خوب نیس سراغم میاد ولی به خودم میگم که چیزی نیس و هیچکاری نمیتونه بکنه درجا هم حالت خوابمو عوض میکنم دیگ نمیگیرم

ببین با درک اینکه این یه موجود نیس و فقط توهم مغز خسته ی خودته و بخاطر فشار و استرسه و اینکه نمیتونه آسیبی بهت بزنه تموم میشه باور کن اصلا بترسی ازش بدتر سخت میشه برات وقتی میگیری اصلا تقلا نکن هرچی تو بیشتر دست و پا بزنی دیرتر ولت میکنه ریلکس باش وقتی تموم شد پاشو یکم بچرخ یه لیوان آب بخور دوباره بخواب سعی کن رو کمر نخوابی ب پهلو بخواب همیشه 

انشالله دیگه نمیگیری 

تنها راه حلش اینه که نترسی دست و پا نزنی⚘️⚘️

سلام عزیزمن چندماهه دیگ بختک نگرفتم بعضی روزا که حال روحیم خوب نیس سراغم میاد ولی به خودم میگم که چی ...

مممنونم ازتوضیحاتت عزیزم لطف کردی حتما همینکارایی که گفتی ومیکنم تاببینم نتیجش چی میشه

آخه کلا میخوام نباشه تونت خوندم میشه یبار دکتر مغز اعصابم بری یا دکتر تنظیم خواب واینا 

لایک نکنید                      
مممنونم ازتوضیحاتت عزیزم لطف کردی حتما همینکارایی که گفتی ومیکنم تاببینم نتیجش چی میشه آخه کلا میخوا ...

خواهش میکنم گلم

منم چندساله درگیر بودم اینطوری خوب شدم

همیشه سعی کن ب پهلو بخوابی 

اگه بااین کارایی که گفتم خوب نشدی بعد برو دکتر

گول حرفای بقیه که میگن موجود ماورائیه رو نخور هیچ چیزی برای ترس نیست من خودم یه آدم ب شدت ترسو‌عم ولی این یکی واقعا هیچی نیس 

خواهش میکنم گلممنم چندساله درگیر بودم اینطوری خوب شدمهمیشه سعی کن ب پهلو بخوابی اگه بااین کارایی که ...

عزیزم رفتن یانه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...