2777
2789

یه کلاس شنا بزوور بردمش که اونم با کلاس همراهی نکزد و خوداموز شنا میکرد ولی اخرسرم یاد گرفت البته به شیوه ی خودش نه تکنیکی🤣🤣🤣🤣

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسا خودش علاقه پیدا کنه ازش بپرس چی دوست داره 

کلاس هارو ببر ببینه 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

به نظرم چند تا کلاس انتخاب کنید و ببریدش 

بهش بگید تا حدود یکماه برو اگه خوشت اومد ادامه بده اگه نه چند کلاس دیگه 

اینکه بچه از بیرون از کلاس بخواد علاقه مند شه و بره به نظرم اشتباهه 

مثلا یه نقاشی خفن ببینه بگه من میخوام برم کلاس نقاشی از همون ابتدا که نمی تونه نقاشی خفن بکشه فوقش بهش یاد بدن که دایره بکشه به طور مثال میگم 

ببرید بچه رو تا با جو کلاس اشنا بشه 

زبان خیلی مهمه اگه از الان ببریدش تا قبل از دبیرستان دیپلم زبانش رو بگیره عالیه بزرگ شد دعاتون میکنه 

شنا و دفاع شخصی کلاس  های حیاتی هستن باید بلد باشه 

کلاس فن بیان به اعتماد به نفسش کمک میکنه 

کلاس کامپیوتر تو این دوره زمونه کمک کننده اس 

نقاشی .. بافت مو ..سفالگری ...شاهنامه خوانی ..حل مکعب روبیک و یه عالمه کلاس دیگه 

بچه رو ببرید تو جامعه 

کاربری دست دونفره ! 
به نظرم چند تا کلاس انتخاب کنید و ببریدش بهش بگید تا حدود یکماه برو اگه خوشت اومد ادامه بده اگه نه چ ...

عزیزم نقاشی با اینکه علاقه زیادی داره و استعداد داره  بردمش ولی دو جلسه رفتو دیگهههه نه 

ورزش اصلا علاقه نداره 

زبان یه ترم و دیگهههه نههههه 

کلاس بازی و ... هم دو جلسه و دیگه نههه

عزیزم نقاشی با اینکه علاقه زیادی داره و استعداد داره بردمش ولی دو جلسه رفتو دیگهههه نه ورزش اصلا عل ...

با مشاور کودک صحبت کنید 

اما نظر من رو بخواین کلاس هایی مثل زبان و شنا و دفاع شخصی مهمن حتی شده مجبورش کنید بفرستینش بره

کاربری دست دونفره !