2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

بگو مهم اینه ک پدرش بچه خودشو دوست نداره نه توجه میکنه نه محبت معلومه مجبوری داره هردوتونو تحمل میکنه

وقتی اون تیکه میندازه توام بنداز کمبودای زندگیشو بکوب تو سرش

عزیزم شما خودت هی یه بچه رو بیارن خونت اذیت نمیشی والا آدم بعضی وقتا حوصله بچه خودشم نداره

گلم استاتر اولین اشتباهش نقطه ضعفش من حس میکنم حرکات ورفتار جاریش جالب نیست چجوری بگم جاریشم داره سواستفاده میکنه بیشتر حرص این بنده خدارو دراره اگه جاریش ادم درستی بود شاید خودش متوجه میشد محترمانه به برادرشوهرش میگفت ممنون بابت توجهت به پسرم اما حواست به خانمتم باشه اما اینجا مشکل جاریشه نه بچه معصوم

تو دیدی تاییپ های قبلمو؟

اره ، دیدم الان ، فعلا هم اصرار به بارداری نداشته باش سنت کمه زوده ، در عوض چه با دعوا چه با محبت چه یا لوندی همسرت رو بکش سمت خودت، بزار جاریت هی تند تند حامله شه و بدفرم شه 

حس میکنم شوهرم اصلا خوب نمیشه برادر زادش چند سالش بود؟

اونموقع 6سالش بود.. ولی از وقتی بدنیا اومده بود عاشقش بود... بشدت وابستش بود

منم فکر نمیکردم خوب بشه... ولی با اومدن بچم همه چی تغیر کرد... 

زندگیتون پر از عشق
ببین عزیزم زود گذره ناراحت نباش منم یه خواهر زاده داشتم که بعد ده سال بدنیا اومد وبرام خیلی عزیز بود ...

حرف هات قشنگ بود ولی فکر میکنم یکی دیگه بیاد بدتر میشه و حتی بچه خودمم بیاد فرقی برا شوهرم نمیکنه

معلومه دل پری داری ،خدا شفات بده ،زندگی بدجور ادبت کرده ،فلک زده آواره😄😄😄😄😄😄

😂😂😂حالا لازم نیست مشخصاتتو بگی  خودتو معرفی کنی میدونیم اوره وبدبختی فشار بخور بدبخت

این دیگه چه راهنمایی مگه بچه دو ساله هست

وقتی همسرش تعادل نداره نه بامحبت نا با منطق نه هیپ چیز دیگه  درس نمیشه چیکار کنه ؟،فردا روز بچه رو میخواد از پوشک بگیره لابد میخواد بندازش سر اینا پی پیشو بشورن

گاهی اوقات بد بینی بیشتر خودتون اذیت میکنه ، باید صبور باشید و عاقلانه رفتار کنید، اینکه هر شب پیش خ ...

چه راهی چیکار کنم نمیشه بدم میاد وقتی میبینم اینقدر براش مهمه😭😭