2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

طوری نشون بده که دوسش داری چرا ساده ای رفتی کف دست شوهرت گذاشتی بدت میاد ازش بگو از خودش مادر پدر داره گناه داره همش پیش ماست مادر پدرش بزار لذت بودنشو ببرن من از صبح ب انتظار تو میشینم ک بیای دلم برات تنگ میشه من اون بچرو اندازه جونم دوسش دارم ولی تو داری ارزش عذت نفس منو زیر سوال می بری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

اخی عزیزم ناراحت نشو کمتر بهش اهمیت بده و جوری نشون بده ک برات اصن مهم نیست و بیشتر ب خودت برسو و برای خودت ارزش قائل شو شاید بخاطر اینه ک اعتماد بنفست کمه

خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

یه بار که اینو گفت به خنده و شوخی بگو مث اینکه مامانشم شوهرمو  دوس داره ،  بعدا خواست مظلوم نمایی کنه و مث سری قبل به شوهرش بگه بزن زیر حرفت بگو من اینو نگفتم 

جدی میگی

اره بخدا

شوهر من با برادرزادش میرفت مسافرت... میبردش پیش دبستانی.. میبردش خرید... مدااااااام قربون صدقش میرفت

میرفتیم رستوران، شوهرم و برادرزادش صندلی کنار هم بودن و من اونور میز

اصن یه وضعی بود... صدای خانواده شوهرمم درومده بودم. ولی شوهرم میگفت برادرزادمه

حالا ک خودمون بچه داریم. شوهرم میگه هر کی بچمو اذیت کنه دمار از روزگارش درمیارم هر کی باشه

زندگیتون پر از عشق
چقدر بیفرهنگ ودل کثیف وچرتو مزخرفی که یه بچه معصومو اینجوری خطاب میکنی روان پریشی تو یکی مثل اسی ک م ...

خانم من جواب استارتر و دادم ،روان پریش شمایید که فکر می‌کنی همه چی بهت مربوط میشه،بدبخت روانی😵‍💫

یه راه دیگه به ذهنم رسید سعی کن وقتی بچه میاد حال شوهرت رو خراب کنی طوری که بچه رو مزاحم بدونه و برای رابطه بیاد سمت تو 

در ضمن از بچه کمتر پذیرایی کن زیاد روی خوش نشان نده 

ولی خب گناهه :(  فکر کن زن دایی یا زن عموت با خودت اینجور کنن

ببین عزیزم زود گذره ناراحت نباش منم یه خواهر زاده داشتم که بعد ده سال بدنیا اومد وبرام خیلی عزیز بود وقتی بچم بدنیا اومد اون یکسال داشت گاهی اوقات بچه نوزاد منو میزد ولی من دل نداشتم حتی دستشو کنار بزنم اون الان چون کوچولو هست محبوبه بزرگتر که بشه عادی میشه از طرفی بچه خودت بدنیا بیاد بازم کمرنگ میشه بنظرم سعی کن تو هم بهش محبت کنی اینجوری حالت بهتر میشه هم عموی خوب داره هم زن عموی خوب اینجوری حال جاریت هم گرفته میشه