2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
با این اوضاع چه عشق و حالی کنم؟؟؟؟

به خودت برس 

پیام ها عاشقانه 

رابطه جن سی با شوهرت بیشتر کن 

بهش برس لووس شو 

بگو دوتایی بریم بیرون 

سنت کنه هیچی بلد نیستی 

تو هنوز به وقتا مونده بچه بیاری

بچه پر از دردسر ومسولیته 

برا خودت یکمی زندگی کن 

نه نه اشتباه میکنی چون تجربه شو نداری.این خصلت آدمه با وجود بچه خودت بچه های دیگه اصلا به چشمت نمیان

حتی اگه یه دونه بچه دیگم از جاریم بیاد که مثل این یکی شوهرم دوستش داشته باشه اصلا فکرشم نمیکنم بعد بچه خودمو دوست داشته باشه نثل اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جاریت صحبت کن و بگو نمیخوام بچت مزاحم زندگی باشه

تو مادری کن و بچتو بگیر دلیل نمیشه انقد بیخیال باشی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

عزیزم اصلا نزار این جیز بی ارزش رابطتونرو ضعیف کنه هاااا

تا یه حدی عب نداره اما تو ذات خانوما حسادت هست دیگه ولی خب باید حد و حدود رو تو خانواده مشخص کنی اما نه یا گریه و اعصاب خوردی 

حتی اگه یه دونه بچه دیگم از جاریم بیاد که مثل این یکی شوهرم دوستش داشته باشه اصلا فکرشم نمیکنم بعد ب ...

وقتی بچه خودتون به دنیا بیاد دیگه بچه های دیگران براش مهم نیستن خودم اینقدر بچه خواهرم دوست داشتم یا شوهرم بچه های برادرش رو وقتی بچمون به دنیا اومد کلا توجه و تمرکزمون شد بچه خودمون همه دنیات میشه اون بچه

حتی اگه یه دونه بچه دیگم از جاریم بیاد که مثل این یکی شوهرم دوستش داشته باشه اصلا فکرشم نمیکنم بعد ب ...

ببین اسی من خودم خواهرزادمو میپرستیدم اما وقتی بچه های خودم دنیا اومدن دیگه اونو یادم رفت  

وقتی بچه خودتون به دنیا بیاد دیگه بچه های دیگران براش مهم نیستن خودم اینقدر بچه خواهرم دوست داشتم یا ...

آره واقعا منم بچه برادرمو دوس داشتم ولی الان هیچ بچه ای جز بچه ی خودم برام مهم نیس 

ولی سن اسی ۱۶هست خودش بچه هست هنوز زوده بچه بیاره