2777
2789
عنوان

نمیدونم بچه رو بفرستم مدرسه یا نه

220 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.دخترم پیش دبستانی میره فردا روز اول مدرسشه.من وسیله هارو اینترنتی براش سفارش دادم چهارشنبه میرسه دستم.درواقع فردا بچه وسیله نداره.میترسم پیش بچه های دیگه احساس کمبود کنه مطمعنن ناراحت میشه.میگم نبرمش تا هفته ی بعد که با وسیله بره.ازطرفی هم میگم اگرنره روز اول روزآشناییه همه باهم رفیق میشن دخترم چهارروز دیگه نره تنها بمونه.توروخدا کمکم کنین نمیدونم چه تصمیمی درسته😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مربیش درمیون بزار ، و بفرستش حتما من بارها دوران مدرسه سر اینکه مسافرت بودیم و دیرتر از بقیه سال تحصیلیو شروع میکردم ضربه های بدی خوردم همیشه حتی الان کابوسشو میبینم اصلا به خاطر وسیله تاخیر ننداز 

بفرستش بره روز اول که وسیله نمیخوان باهاش برو خودت ببین چه خبره چیکارا قراره انجام بدن کی آموزش شروع ...

خودمم بیشترنظرم اینه ولی ترس اینم دارم که بچه دست بقیه بچه هاوسیله ببینه احساس کمبود کنه

چرا ی کیف داره و دفتر نقاشی و چن تا دونه مدادرنگی.کافیه؟

اره 

ولی وسط هفته حالا میتونه یه چند روز غیبت کنه 

اگه گفتن مثلا آبرنگ و مداد شمعی اینا بیارین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

با مربیش درمیون بزار ، و بفرستش حتما من بارها دوران مدرسه سر اینکه مسافرت بودیم و دیرتر از بقیه سال ...

واقعا؟حالا با این حرفت مصصم شدم مرسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹

اره ولی وسط هفته حالا میتونه یه چند روز غیبت کنه اگه گفتن مثلا آبرنگ و مداد شمعی اینا بیارین

ببین کلا از فرداس تا چهارشنبه تو این چن روز بگذره از شنبه خدا بخواد با وسایل میتونه بره

ببین کلا از فرداس تا چهارشنبه تو این چن روز بگذره از شنبه خدا بخواد با وسایل میتونه بره

بفرستش روزای اول اینا اوکی همش جشن و بازی 

اگه چیزی تو این هفته لازم شد نداشت 

غیبت کنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا