2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4609 بازدید | 85 پست
شوهرش به شوهرم زیادی اعتماد داره متاسفانه باهم خیلی اخت هستن و نمیتونم با این حرف بترسونمش

هرچقد اخت داشته باشن.بفهمه رو زنش انقد دقیقه باجناقش ناراحت نمیشه؟؟

مگ غیرت نداره

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار با تشر بهش بگو: میخوای طلاقشو از شوهرش بگیریم زنه تو شه؟؟؟؟

یه چش غره هم چاشنیش کن دیگه حرفشم نمیزنه

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

ببین عزیزم یه چیز بهت میگم تو گوشت گوشواره کن... هر رفتاری که از شوهرت میبینی نتیجه اعتماد به نفس تو... و اعتماد به نفس خواهرته... مساله پوست روشن و تیره نیس..

مسئله اینه که مردا خانومایی رو جذاب میدونن که اعتماد به نفس داشته باشن... این اخلاق شوهرت اعتماد به تفس تو رو گرفته... تو اگه باور کنی همین جوری که هستی از خواهرت سرتری.. اونم همین باورو میکنه..

اگه یه بارم مقایسه ت کنه... بگو احترام خودتو نگه داره... هر انسانی یه محاسن و معایبی داره... اگه خواهرم به نظر تو بعضی چیزاش از من سر تره... همسر اونم خیلی چیزاش از تو سرتره... 

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
دقیقا این حرفها هم خوبه ، تو چرا بابات برات نکرد ? تو چرا دکتر نیستی ? 

بیشتر باید تو خودشون حرف بزنن تا بگن مثلا منم شوهر بهتر میکردم چون این چیزها غیرتی هست حتی همون مرد بد رو نباید غیرتشو تحریک کرد چون مرد مثل زن نیست قاط بزنه نعلوم نیست چه بلایی سر زن میاره 

بهش بگو دیگه تو حق نداری با خواهرم رفت و آمد کنی

یعنی چی که چشمش دنبال خواهر شماست؟ چه قدر هیز و مزخرفه.

بهش بگو یه بار دیگه دهنتو باز کردی اسم خواهرمو آوردی یا توی جمعی چشم چرونیشو کردی ، آبروتو تو خانواده خودم و خودت می برم

خواهرت مشکلی نداره همسرت مشکل داره .اونم ب غیر از حسادت چشم ناپاک دارن اینطور بنظر میاد .😔😔 نمیدون ...

آره چون از نظرش اون قیافتا هم از من بهتره....یه دوستی هم داره که اونم داروسازه ...همش میگه نمیخواد ازدواج کنه...واسش خواستگار سراغ دارم...بعد اسم دو،سه تا دوستاشو میاره...منم میگم فکر نکنم به دوستای تو نگاه هم بکنه...با اینکه دختره قیافش معمولیه اما دوسه بار دیده بودش هی سراغشو میگرفت و طمع داشت بهش

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

تو هم شوهرتو با شوهر خواهرت و بقیه مقایسه کن،وقتی بدش اومد وعکس العمل نشون داد،بهش بگو پس ببین چقدر نجیبم که اینهمه منو مقایسه کردی و چیزی بهت نگفتم،در ضمن منو روی خواهرم حساس نکن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
ببین عزیزم یه چیز بهت میگم تو گوشت گوشواره کن... هر رفتاری که از شوهرت میبینی نتیجه اعتماد به نفس تو ...

آره دقیقا انقد زنای شاغلو که پول میارن تو زندگیشون تو سرم میزنه اعتماد به نفسمو گرفته چون خیلی پولکیه...پدر منم پولداره اما اینجور نیس که به دوماد باج بده اینم حرصشو رو من خالی میکنه که چرا بابات برات نمیکنه...

من چون الان باردارم هستم بازم با این شرایط مقایسم میکنه اصلا درک نداره

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .