2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4606 بازدید | 85 پست
ایندفعه گفت بگو اون شوهرش هم از تو خیلی بهتر و خوشگلتره😐😐😐

من اینارو بهش نمیگم که غرورشو له نکنم و تحقیرش نکنم...ولی اون فهم نداره

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم هیچ وقت این فکرا رو تو سرت نسبت به خواهرت بزرگ نکن چون بعد باعث میشه رابطتت باهاش بهم بخوره..مغز شوهرت خرابه متاسفانه رفتاراش باعث میشه از خواهرت دور بشی..زمونه ثابت کرده کسی ک نفهمه کاریش نمیشه کرد باید مثله خودش باهاش برخورد کرد تا حساب کار بیاد دستش..دوسه بار تو هم بگو فلان همسایه واسه زنش یه سرویس طلا خرید...فلانی میخواد برا زنش ماشین بگیره...وای شوهر فلانی چقد چشم پاک و سربزیره..کلن بزن تو روحیش خرابش کن با زبون خوش..بعد هم شایو واسه بارداری اینقد حساس شدی...ببخشید استارتر یه لحظه قاتی کردم😒😒

رفتار غیر اخلاقی نکن شوهرت جبه میگیره از درون به کارهایش ادامه می ده به مرور زمان درست میشه خودت هم ...

انشالا

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
عزیززززم هیچ وقت این فکرا رو تو سرت نسبت به خواهرت بزرگ نکن چون بعد باعث میشه رابطتت باهاش بهم بخوره ...

آره شایدم چون مثل خودش باش رفتار نکردم زشتیه کارشو متوجه نشده...

حرفاتون به من این حسو داد که بیخودی به خواهرم حساسم و مشکل فقط از شوهر عوضیمه و اون باید تربیت شه نه اینکه من غصه و حسادت خواهرمو داشته باشم و خودکمبینی نسبت به اون

من پدر ومادر و اقوامم قیافه منو همیشه باخواهرم مقایسه میکردن مخصوصا پدرم مسخرم میکرداینکار به شدت روی اعتماد به نفس و روحیه من اثر بد گذاشته بود.منم باهاشون مقابله به مثل میکردم و باهاشون خوب نبودن اینجوری اونا فکر میکردن من بد اخلاقم ولی اشکال از خودشون بود . مقایسه کردن یه کار شیطانیه. خواهرم هم آدمی هست که هی قشنگیشو به رخ همه میکشید و از اینکه منو ناراحت کنه لذت میبرد .من حتی از اینک ازدواج کنم بعد شوهرم منو با خواهرم مقایسه کنه میترسم , به خاطر همین ازدواج نکردم . من از همه آدما متنفرم 

من پدر ومادر و اقوامم قیافه منو همیشه باخواهرم مقایسه میکردن مخصوصا پدرم مسخرم میکرداینکار به شدت رو ...

عزیزم خودتو اصلا ناراحت نکن شاید قیافه اولش مهم باشه اما چیزی در ادامه تو زندگی مهمه اخلاقه و تو هم با پیشرفتن تو همه زمینه ها نشون بده که خوب بودن فقط به ظاهر نیست...