2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4609 بازدید | 85 پست
شوهرش به شوهرم زیادی اعتماد داره متاسفانه باهم خیلی اخت هستن و نمیتونم با این حرف بترسونمش

عزیزم شوهرت داره زیادی روی میکنه قرار نیست بری به شوهر خواهرت چیزی بگی و همه رو بهن بریزی خودت باید حریف شوهرت بشی اون وقتی از خواهرت میگه یا پروفایل چک میکنه تو چکار میکنی؟واکنشت چیه؟

بگو چون دکتر داروساز نیستم با تو موندم دیگه و عیب هاتو تحمل می کنم ، دکتر بودم که عمرا زن تو میشدم ، ...

اتفاقا این قبیل مرد ها وقتی اینجور بگی وقیح تر نیشن و دیگه نمیتونی جمشون کنی این قببل حرفا بچه بازی میشه باید طور دیگه ای واکنش نشون بده با تهدیدکردن نه مقابله به مثل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف تا اعماق وجودشو میسوزونه حتما تو یه فرصت مناسب بگو

ا جدا ? 😁 من هر وقت شوهرم از زنی تعریف می کنه یا میگه کاش تو هم فلان جور بودی ، میگم اگه اینجوری بودم که زن تو نمیشدم ،صد تا بهتر از تو گیرم میومد 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
با خواهرت بدون حضور همسرت روابط داشته باش و از خواهرت و زندگیش جلوی همسرت حرف نزن و حساسیت نداشته با ...

مثلا میگه بابات خرج تحصیل خواهرتو داده برا دانشگاه بین الملل ...یعنی واسه تو نکردن

بابات اون خواهرتو بیشتر دوس داره و اینا...

منم حس حسادتم تحریک میشه 

من چیزی از زندگیش نمیگم اون بی مقدمه چرت و پرت میگه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
ا جدا ? 😁 من هر وقت شوهرم از زنی تعریف می کنه یا میگه کاش تو هم فلان جور بودی ، میگم اگه اینجوری بو ...

خخخخ 

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
مثلا میگه بابات خرج تحصیل خواهرتو داده برا دانشگاه بین الملل ...یعنی واسه تو نکردن بابات اون خواهرت ...

ای داد بیداد ، پس سرنخ قضیه پیدا شد ، طمع اکثر داماد های ایرانی به پدرزن و پول دوستی مردان ایرانی 

استارتر بهت قول میدم مشکل شوهرت نه سفیدی بیشتر خواهرته ، نه قدش ، نه خونه داریش ، لب حرفش یه کلامه ، چرا بابات تو رو هم نذاشت دکتر بشی اینقدر پول بیاری خونه .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
عزیزم شوهرت داره زیادی روی میکنه قرار نیست بری به شوهر خواهرت چیزی بگی و همه رو بهن بریزی خودت باید ...

بیتفاوت خودمو نشون میدم 

چون میشناسمش وقتی بفهمه رو چیزی حساسم بدتر میخواد از این راه حرصمو در بیاره و بکوبه تو سرم که اعتماد به نفسمو بیاره پایین

مثلا میگه بابات خرج تحصیل خواهرتو داده برا دانشگاه بین الملل ...یعنی واسه تو نکردن بابات اون خواهرت ...

وای  یعنی چی   عذابت میده با حرفاش 

سادیسم نداره احیانا    

شوخیه مگه ❤ و بزنی به 🌊

برو تو چرت و پرت هاش اولا خودت حسادت نکن وقتی اینجور میگه بگو بابام صلاح دیده تو که خرجشو ندادی بعدشم قطعا شما درس خون بودی پدرت برای شما هم میکرد حتما خودت نخاستی حسادت نداره عزیزم بعدشم با این قبیل حرف ها احساستو رو در برابر خانوادت خراب نکن گذشته ها تموم شدن رفتار همسرت دو به هم زنی هست سر کوفت زدن و این چیزها رو جلوش وایسا نه با داد و هوار با دریت حرف زدن و منطقی خرف زدن که تا عنق وجودش بسوزه بگو بابای تو چرا برات نکرد ؟تو چرا دکتر نیستی؟تو چرا اونطور نیستی سوال خودشو با سوال جواب بده نه با جواب دادن تنها 

خواهرت مشکلی نداره همسرت مشکل داره .اونم ب غیر از حسادت چشم ناپاک دارن اینطور بنظر میاد .😔😔 نمیدونم واقعا باید چکار کرد خیلی سخته حتی پروفایلشم چک میکنه 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
عجب وضعی شده ، هر تاپیکی میره موضوعش شبیه همینه ، چه مرگشون شده این مردا ، فکر کردن کی ان آخه ، بگو ...

آخه مشکل اینجاس شوهر خواهرم دیپلمس و تحصیلات نداره یه دلاله...

منم باید پای انتخاب اون که یه دکتره و رفته با یه دیپلمه بسوزم و شوهرم از این نقطه ضعفم سو استفاده کنه

برو تو چرت و پرت هاش اولا خودت حسادت نکن وقتی اینجور میگه بگو بابام صلاح دیده تو که خرجشو ندادی بعدش ...

دقیقا این حرفها هم خوبه ، تو چرا بابات برات نکرد ? تو چرا دکتر نیستی ? 

آخه مشکل اینجاس شوهر خواهرم دیپلمس و تحصیلات نداره یه دلاله... منم باید پای انتخاب اون که یه دکتره ...

وای 😖😖😖😖

بیتفاوت خودمو نشون میدم  چون میشناسمش وقتی بفهمه رو چیزی حساسم بدتر میخواد از این راه حرصمو در ...

اتفاقا واکنش نشون بده اونم واکنشی که خالی از حسادته که بفهمه داری ببخشیدا تو دهنش نیزنی چون بیشتر از حد داره خرف میزنه میتونی واکنشی داشته باشی که طرف بفهمه از حسادت و خساس بودن نیست بگو چه معتی داره دخالت تو کار خانواده من دنبال چی هستی؟حالا که چی ؟حتما جواب بده وقتی چیزی میگه دست خالی نزارش اعتماد به نفستو با این چیزها از بین نبر مگه ادم با دیدن شرایط خواهرش اعتماد به نفس از دست میده بهش بفهمون افتخار میکنی به خواهرت وسلام 

بگو چون دکتر داروساز نیستم با تو موندم دیگه و عیب هاتو تحمل می کنم ، دکتر بودم که عمرا زن تو میشدم ، ...

اون موقع برتر بودن خواهرمو نسبت به خودم بیشتر به چشمش میارم