2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4609 بازدید | 85 پست

ب نظر من اگه یک بار دیگه  حرفی از خواهرت زد و مقایسه  کرد  ی جوری بزن  تو ذوقش ک دیگه  جرات نکنه  تو ذهنشم  بیاد  بهش بگو هرچی هیچی نمیگم  هی پرروتر میشی   یعنی شعورت دراین  حده ؟  تو با من  ازدواج   کردی   ن خواهرم   من همه  چیزم  متفاوته وهیچ  شباهتی ب اون   ندارم    .بهش   بگو   بشین  با خودت فکر کن  ببین   حالت خوبه   واقعا ؟حرفایی ک میزنی  رو ی آدم   سالم  نمیزنه   چشماتو باز کن    منو ببین   من  همونیم  ک  خودت  خواستیم  اومدی  خاستگاریم  من ک دنبالت نیومدم     .الانم     اگه مشکلی  داری    از خودته   ن   من     .من   همونیم   ک بودم    ولی تو عوض شدی 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
استارتر خانه داری؟  تحصیلاتت چیه؟  همسرت چی؟

من لیسانس معماریم ولی کار نمیکنم چون رشتمو دوس ندارم...یه مدت منشی مطب بودم و درامدم اونقدری نبود که بخواد به چشم اون بیاد .الانم که باردارم خانه دار شدم

اون شغلش حساب داریه توی شرکت فرش

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقد اخت داشته باشن.بفهمه رو زنش انقد دقیقه باجناقش ناراحت نمیشه؟؟ مگ غیرت نداره

چرا اتفاقا خیلی غیرتیه شوهرش ولی من برم بهش بگم باورش نمیشه که شوهر من اونجوری باشه...چون تو جمع افکار پلیدشو نشون نمیده

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
آره دقیقا انقد زنای شاغلو که پول میارن تو زندگیشون تو سرم میزنه اعتماد به نفسمو گرفته چون خیلی پولکی ...

عزیزم این دفه بگو وظیفه زن طنازی و دلبریه... کار بیرون از خونه وظیفه مرده... به من مربوط نیس اگه بعضی زنا دوست دارن هم مرد باشن هم زن... 

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
ولی از حق نگذریم خواهرت چه شغل خوبی داره،تحصیلات همسرتون از شما بیشتره که اینطور حرف میزنه؟

در یه حدیم لیسانسیم

تو هم شوهرتو با شوهر خواهرت و بقیه مقایسه کن،وقتی بدش اومد وعکس العمل نشون داد،بهش بگو پس ببین چقدر ...

وقتی گاهی به تلافی مقایسش میکنم هزاران دلیل میاره که خودش بهتره طرفیه که من میگم ولی خونسرده و مثل من حرصی نمیشه یا میخنده میگه اره خوبه که بگه به هیچ جامم نیست حرفای تو

مردها همیشه به خواهر خانم به چشم هوس نگاه می کنند چون نمی تونن ابراز کنند با این جملات توسیف می کنند شما هم باید برادر یا کسی دیگر در فامیل را برای او توصیف کنید 

زندگی باور میخواهد از جنس امید
از اول همینجوری بود؟؟؟؟

از اول من فکر میکردم به چشم برادریه اگه راجب خواهرم چیزی میگه ولی بعدا دیدم نه این جنبه نداره زیاد با خواهرم رف و امد دارم رفتاراش سو استفاده گرانه شد

جسارت نباشه خواهرت تو داروخانه کار میکنه؟ یه چیزی خوواهرت ک گناهی نداره باهاش بد نشیا نزار رابط ...

آره تو داروخانه کار میکنه عزیزم

من تلاشمو کردم که باهاش بد نشم اونم خیلی به شوهرم احترام میذاره نیتش بد نیست ولی اون همش با خواهرم مقایسم میکنه اون خیلی شوخ و خودمونیه ولی تو خشکی چون من فاصله نگه دارم با مرد جماعت حقمه که این حرفارم بخورم