2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت یکی ادعا کرد دوای همه ی مشکلات عالم از صرع بگیر تا نقص ژنتیکی تا مشکلات باروری و مشکلات ماوراالطبیعه و سرطان و ا م ا س  رو پیدا کرده اونم همش توی یک بخور باید به عقلش شک کرد 

پس دیگه ایشون مسیح شفادهنده هستن و هیچ بیماری نباید وجود داشته باشه 

حال متکلم از کلامش پیداست
بخورحضرت مریم؟؟؟؟ اینجورچیزادیگهاینجورچیزادیه چیان از خودتون درمیاریدد 

من ازخودم که در نیاوردم منم شنیدم توی طب اسلامی همچین چیزی هست میخواستم ببینم‌کسی ازش چیزی میدونه یا تجربه اش کرده

نه من منظورم خود استارتر شمانیستین که.بعضیا یه جوری از امامان و این حضرت فلانی و فلانی یاد میکنن انگاراونا کی بودن!اوناهم مثله ماانسان بودن فقط معصوم بی گناه تمام

مجوز طبابت روازاده رو باطل کردن 😂😂😂😂😂😂😊😊😊😊😊

بابا اون دفه میگفت مسواک نزنید ابدا.میگفت حیوانات دندوناشون خراب نمیشه چون مسواک نمیزنن!خب اگه ملت مسواک نزنن همه جا رو گند برمیداره...اصلا حدیث داریم از پیامبر که میگه دندوناتونو با چوب ِ مسواک بشورید و انقدر اونو خوب ومفید میدونه که میگه اگر امت من به سختی نمیفتاد مسواک زدن رو واجب میکردم.

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
نه من منظورم خود استارتر شمانیستین که.بعضیا یه جوری از امامان و این حضرت فلانی و فلانی یاد میکنن انگ ...

چقدر بد حرف میزنین....دقیقا همین معصومیتشون باعث میشه که نه تنها از گناه بلکه از اشنباهات جزیی هم مبرا باشن...البته حدیث و روایت جعلی خیلی به ائمه نسبت میدن این درسته اما اینطوری هم نگین.امام صادق خودش میگه اگر حرفی رو به اسم ما بهتون گفتن اول ببینید باعقلتون جور درمیاد یا نه.اگر نیومد حرف ما نیست

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
چقدر بد حرف میزنین....دقیقا همین معصومیتشون باعث میشه که نه تنها از گناه بلکه از اشنباهات جزیی هم مب ...

اخه عزیزم من کجا بد حرف زدم؟  میگم بیشتر ازخودشون درمیارن..بعضی دعاها بعضی حرفا الان در آوردن که قبلنا اصلا نبود.ینی امام و حضرت اینایی که تازه اکشف کرده فرق داره

اخه عزیزم من کجا بد حرف زدم؟    میگم بیشتر ازخودشون درمیارن..بعضی دعاها بعضی حرفا الان در ...

منم قبول دارم خیلی از اینا میبینن حرفشون خریدار نداره میچسبونن به ائمه. اما اینکه گفتی مگه اونا کی ان میگم اینطوری نگیم.ائمه معصومیتشون حجته که هرچی گفتن بدون اشتباهه یقینا...

این روازاده که کلا رد داده انگار...یبار دیگه میگفت این م هورمونی ان نخورین کم کم آلت مردها کوچیک میشه و ناتوان جنسی میشن😐خب یه عمره داریم میخوریم پس کلا نسلمون میبایست الان منقرض شه...این بخونمیدونم چی چی اگر انقدر معجزه میکرد که الان قیمت خون داشت و سرش دعوا بود😐😐

شمام از من دلگیر نشو.حرفمون یکی بود لحنمون فرق میکرد☺😘

داشتن درباره داروهای گیاهی صحبت میکردن بعد حرف از عطاری هایی شد که از طرفه ائمه داروهای گیاهی میفروش ...

نه خرافه نيست بخور حضرت مريم واقعيت داره

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.