2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد از جراحی بیاین تو رو خدا دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 49 پست
روزی که گچ بینیمو برداشتم ،افتضاح تر ین فرم بینی رو داشتم ،الان 50روز شده ،نسبت به اون رو هزار درجه ...

عزیزم منم بیست روز هست عمل کردم کی تا حدودی شکل اصلی بینیم مشخص میشه؟ من دکترم هر هفته خودش چسبمو عوض مینه حتی درست و حسابی ندیدم چه شکلی شده

سرکه انگبین از عطاری باید بخره؟

باید بپرسه کجا دارن از این حکیم ها که خودشون درست میکنن و کلا محصولات سالم دارن بگیرن اینترنتی هم من تو اینستا دیدم دارن 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم اسپلینت داره گفته روز ۱۴ ام بیا برات در بیارم. اینم نو بزرگ دیده شدن بینی تاثیر داره؟

فکر کنم بینیو پهنش میکنه خلاصه یه چیز خارجی هست دیگه داخل بینی من امروز میرم دربیارهرفردا یه پیام بهم بده بگم وقتی در اورد تاثیری داشت یا نه

عزیزم منم بیست روز هست عمل کردم کی تا حدودی شکل اصلی بینیم مشخص میشه؟ من دکترم هر هفته خودش چسبمو عو ...

به نظر خودم حداقل دو ماه لازمه ،چون واسه  خودم هر روز داره بهتر میشه ،البته من خودم چسب بینیمو میزنم ،یک روز در میان هم تعویض چسب انجام میدم ،

سرکه انگبین نشنیده بودم واسه ورم خوبه

اتفاقا تو اینستا بزنید خیلی در موردش گفتن و تو پیج هایی که مربوط عمل بینی هست توصیه کردن و میگن بهترینه

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

به نظر خودم حداقل دو ماه لازمه ،چون واسه خودم هر روز داره بهتر میشه ،البته من خودم چسب بینیمو میزنم ...

دکتر من گفت با یه روش جدید عمل کردم یک ماه چسب کافی نمی دونم فعلا" صبر می کنم ببینم چی میشه ولی اصلا" قلمی و کوچیک نشده بینیم

من 50روزه عمل کردم ،الانم تاثیر داره به نظرت😂روزی چقدر میخوردی

امتحانش ضرر نداره در کل هم برای سلامتی مفیده مثلا اگه ۴۰ روز بخوری کبد چرب درمان میشه 

من روزی دو یا سه بار قاطی آب میکردم 

دکتر من گفت با یه روش جدید عمل کردم یک ماه چسب کافی نمی دونم فعلا" صبر می کنم ببینم چی میشه ولی اصلا ...

آهان من 3ماه مرتب ،و3ماه هم فقط شبا ،

در مجموع 6ماه باید چسب بزنم.بینیت گوشتی یا استخوانی بود 

امتحانش ضرر نداره در کل هم برای سلامتی مفیده مثلا اگه ۴۰ روز بخوری کبد چرب درمان میشه من روزی دو یا ...

من الان یه سرچی زدم تو گوگل انگار آورد سکنجبین واسه ورمه. انگبین و سکنجبین یکین؟

نوکش غضروفی و بزرگ بود استخوانش باریک بود پوستش هم ضخیم نبود اصلا"

آهان ،من پوست بینیم ضخیم هستش ،

البته هر دکتر ترفندش فرق می‌کنه ،

البته خودم به سبکی که دکتر گفت چسب نزدم ،سبک یه دکتر دیگه زدم ،چون زودتر ورمش رفت