2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد از جراحی بیاین تو رو خدا دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 49 پست
بعد از یک سال و نیم بینی شما کامل رو صورتتون جا افتاده؟

من کلا بینیم ورمش خیلی زیاد نبود چون دکتر سه تا آمپول بتامتازون داد بهم ک فردای عمل یکیشو زدم و ب فاصله ی چن روز بقیشو زدم

میگن آمپول خیلی خوبه اگر همون اولش بزنی

ولی نوک بینیم انگار ی توپ پینگ پونگ گذاشته بودن تا۶مذه فاجعه بود ازش متنفر بودم

الان خوب خوبه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
میگن روز برداشتن گچ بدترین روز شکل بینیهاولش بزرگتر از قبلش میشه دو ما صبر کنه ورم تا حد زیادی میره

شما خودتون جراحی داشتین؟ از کی ورم کم کم شروع می‌کنه به کم شدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه باید بفهمه که بینی حداقل تا شش ماه قابل قضاوت نیست

بنده خدا دکترش بهش می‌گفت ببین عزیزم من نهایت میتونم بینیتو کوچیک کنم دیگه نمیام گوشت و پوست بهش اضافه کنم که 😂😂 اینم اونجا پیش دکتر سفت و محکم خودشو گرفته بود ولی فرداش ترکید از غصه

گریه چرا 

تازه عمل کرده دیگه 

خودم دماغم تا دو سال ورم داشت 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

گریه خودش باعث ورم میشه من ۳ ماهه عمل کردم و دیگه چسب نمیزنم دکترم از روز اول گفت باید صبور باشی الانم بهم گفت که ۳۰ تا ۴۰ درصد هنوز ورم داری 

من اوایل روزی چند بار سرکه انگبین میخوردم عالی بود برا ورم بهترینه 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

منم بیست روز هست عمل کردم نمیگم بزرگتر شده ولی خیلی کوچیک هم نشده تازه اسپیلنت های داخلی رو در نیاور ...

دوست منم اسپلینت داره گفته روز ۱۴ ام بیا برات در بیارم. اینم نو بزرگ دیده شدن بینی تاثیر داره؟