2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 272 پست
نهال که منم😐الان دارید جدی صحبت میکنید؟

اره دو تا تاپیک دیدم شما تگ شده بودی گفتن فیکه 😂

دیگ در جریان نیستم 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

شوهرش می‌ره سر میزنه بعد قرار بود اگ بززاد عمش بره پیشش

شوهرش که نمیدونه از ۴۰ هفته بیشتر بشه چون خطری داره 

کلا خیلی بیخیاله شوهرش

هرکس دیگه ای بود صحبت میکرد که ببرنش سزارین 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگهکسی که نمیتونه بره ، بعدا آبروی بدبخت میرهاین آنه هم که کل سایت مسایل زندگی شو گفته😐🤦

خخخخخ ما همه مث تو زرنگ نیستیم خواهر....سکررررررت

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

شوهرش که نمیدونه از ۴۰ هفته بیشتر بشه چون خطری داره کلا خیلی بیخیاله شوهرشهرکس دیگه ای بود صحبت میکر ...

کیبورد گوشیم خرابه کلمات و عوض میکنه🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اره دو تا تاپیک دیدم شما تگ شده بودی گفتن فیکه 😂دیگ در جریان نیستم

مهم نیست بزار بگن فیکم😄من که توی دنیای واقعی خودم فیک نیستم🤍توی مجازی بزار هر چیزی دلشون بخواد بگن از من که چیزی کم نمیشه 

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
اره یکم بیخیاله نمیدونم چی بگم

کاش میشد بهم تو خصوصی اسم و فامیلشو بگی که یا خودم برم اونجا یا زنگ بزنم به بیمارستان تهدیدشون کنم که با پلیس میام اونجا  

مهم نیست بزار بگن فیکم😄من که توی دنیای واقعی خودم فیک نیستم🤍توی مجازی بزار هر چیزی دلشون بخواد بگن ...

کلا انگار همه فیکن 🤣

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

۳ روز؟چرا اذیتش میکنن دختر عممو انقد معطل کردن بخاطر طبیعی که آخرش بچه ی زنده ی سالم تو کانال زایمان ...

خیلی عوضین من میدونستم کشش طبیعی ندارم سنمم پاسین نیست به خاطر همین گفتم حتما باید سزارین شد ولی بیمه هیچ پولی بهم نداد کلی خرج کردم خدا ازشون نگذره