2777
2789
عنوان

مرد خوب و همسر نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 64 پست
پایدار باشیدبعد میره سرکار شما هم باهاش میرید؟ یا از گوشی استفاده نمیکنه😂😂😂😂

سربازه 😂صبح تا ۲ونیم ۳ نیست. بعدش ک میاد دیگه بیخ ریش منههه و در اختیار ماس تااا فرداش ک دوباره بره پادگان

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

چطور یعنی

صبوریم و احترام البته وسواس نیستم .

ویژگی های دیگه ای هم دارم لابد خب بقیه باید بگن خودم بهش فکر نکردم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارییییم ندارررریم انقدر چسی نیا لامصب😂😂😂😂😂

😂😂😂شمام بگید خوووب. من مثال زدم فقطط ک از شما بشنویمم

سربازه 😂صبح تا ۲ونیم ۳ نیست. بعدش ک میاد دیگه بیخ ریش منههه و در اختیار ماس تااا فرداش ک دوباره بره ...

شوهر سرباز ندیده بودم که دیدم 

خدا حفظش کنه واست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ما منم هزارماشاالله مااااههههه ماه دست ودلباز  مهربون نجیب کاری پولدرار  با عرضه زن دوست دل پاک صاف و صادق غیرتی متعصب  متعهد حروم حلال سرش میشه مومن اولویتش همیشه منم  حتی اگه ازم دور باشه هوامو همه جوره داره😍😍😍 هزارماشاالله

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

هرچی هوس کنم نصفه شبم باشه بساطش رو راه میندازهمثلا دیشب ساعت ۴ نصف شب برام بلال گرفت و خوراکی برد ...

ای خداااا چقدر خوب و همراههه  همسرت.

خواهرانه میگم اگه دوستت هست و اختلاف سنی بالای ۸ ، ۹سال دارین ، یه پدرسوخته بی همه چیزه که داره مخ ...

هم سنیم ۲۰_۲۱ هستیم.

ولی هوشمندانه جواب دادی😂

ببین اگه شوهرت نیست تو بد تله ای افتادی مشخصه اختلاف سنی هم دارین از قربون صدقه هایی که گفتی فهمیدم، چند سال از عمرتو میگیره محو میشه ، این پست یادت باشه. فکر شوهر باش اینا از کثافتم ،کثافت ترن 

سربازه 😂صبح تا ۲ونیم ۳ نیست. بعدش ک میاد دیگه بیخ ریش منههه و در اختیار ماس تااا فرداش ک دوباره بره ...

سربازی هم سربازی ها قدیم😂😂😂انشاالله همیشه احساستتون همینجور ناب بمونه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رل منم اینجوری بود بعد دو سال رفتارش سرد شد

ماهم اولشیم ولی دلم روشنه .

خانوادش هم در جریانن. چند بار رفتم خونشون ب برادرش تدریس دادم 

صبوریم و احترام البته وسواس نیستم .ویژگی های دیگه ای هم دارم لابد خب بقیه باید بگن خودم بهش فکر نکرد ...

منطقی بود

ای خداااا چقدر خوب و همراههه همسرت.

اره خدارو شکر همراه خوبیه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹