2777
2789

ارتباط با پدر خیلی بد بطوری ک بگه رسما از صدقه سر کنار اینا ی لقمه نون بخور و اینک اصلا حقوقش بقدری کمه ک نیازاتت حتی در حد ی زندگی و بهداشت وسلامت اکی نمیشه وبی احترامی میکنه

ی برادر مریض اعصاب ک اصلا اعتماد بنفس نداره و همش تو خونست بااینک ۱۷ سالشه بشدت اذیت کن

ی خواهر کاملا خودخواه ک وقتی هس همش تو اتاقه و ارشد زده رفته ی شهر دیگ و دوست پسرش ساپورتش میکنه خیلی پسر خوبیه البته وازدواجیه

ی مادر ک اصلا درک درستی از شرایط نداره و قدرت  بیان و فکر نداره و دهن بینه

ی مادر بزرگ ک ده روز ب ده روز میاد پرستار پول نداره بگیزه وتوی اون ده روز اوضاع خونه متشنج میشه

ی محیط خیلی کوچیک ک جرائت بیرون اومدن نیس با نگاه میخورنت هرکاری کنی قبل خودت اینجا میفهمه وفرهنگ صفر و جای پیشرفتش صفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبیه

تو این محیط نمیشه پیشرفت کرد باید خارج شد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اگه در خودت دوری از خانواده و شهر و دل کندن از اتاق و وسایلات رو میبینی و تحمل و صبر زندگی در یک اتاق کوچیک با کلی تخت دونفره و تعدادی دختر رو داری که از شهر ها با عادات و طرز فکر و عقاید و سبک زندگی مختلف هستند رو داری و میتونی قبل ساعت تعیین شده در خوابگاه باشی و غذای آماده نداری و نظافت رو همه به درستی رعایت نمیکنن و اگه یچیز درست کنی تا بری دستتو بشوری میخورن رو داری برو خوابگاه. 

این شرایطم گند میزنهبم چ کنم

والله من کارشناسی خوابگاهی بودم الانم ارشدم 

در این حد هم نیس

اکثرا بخاطر فرار از خانواده میومدن اصن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

چی دراین حد نیس شرایطو بخون تو خونه بودن بهتره یا خوابگاه

ن نسبت ب نظر اون خانوم میگم..ک خوابگا در این حد بد و غیر قابل تحمل هم نیس

سختی و آسونی خودشو داره  ولی من ترجیحش میدم 

شرایطتتو خوندم عزیزم جوابم دادم گفتم برو خوابگا 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم