2777
2789

اصلا ی زنگ نزده 

تا امروز ۲ ماه و نیمه از قراردادمون گذشته ولی پولمو نمیده 

شکایت کنن چقدر طور میکشه ب پولم برسم کسی میدونه ؟دیگه اعصاب نمونده برام کلافه ام با ی بچه 

حالا که اینجوریه میخوام ازش خسارت بگیرم کسی میدونه خسارت چقدر میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مطمئنی یا خدا میگه ندارم میگه باید مستاجر پیدا بشه تا پولتو بدم خونه ش خیلی مشکل داره کسی نمیگ ...

خودت اگهیش کن تو دیوار شاید یکی اومددد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خودت اگهیش کن تو دیوار شاید یکی اومددد

عزیزم آگهی کردم باورت میشه ۲ ماه هم قبلش گفتم میخوان بلند شم یعنی تا الان ۴ ماه ونیمه داره مشتری میاد ولی کسی خوشش نمیاد حتی حاضر نیست قیمت رو پایین تر بیاره باقی شو خودش بده 

آخه دفتر قضایی که رفتم گفت میتونی خسارت بگیری وای یعنی من الان باید ۵ ۶ تومن خرج کنم برای شکایت هی ...

بله میتونی ولی راه دراز داری ولی اگه نوشته شده بود راحت میتونستی برگیری

واقعا نمیدونستم یعنی این دوماه رو برام حساب نمیکنن پس خودش میدونه داره چیکار میکنه

تاجاییکه اطلاع دارم برای پرداخت وجه نقد و پولی ، دادگاه تاریخ مطالبه خواهان رو درنظر میگیره 

اظهار نامه هم نوعی مطالبه است