2777
2789
عنوان

چرا هرجا حرف میزنم بدون اینکه منظوری داشته باشم برام داستان میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 39 پست

نگاه دیگه اتفاقی هست که افتاده ... درسشو بردار عزیزم 

خودتو سرزنش نکن اما از این لحظه به بعد حتی با بچه ات هم اگر خاستی حرفی بزنی ۳ ثانیه مکث کن اینو تمرین کن بعد از یه مدتی میبینی کلامت نرم تر و دلنشین تر شده کلا از لحاظ انرژیکی فازت تغییر میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمیزاد به عادته تمرین کن این عادت مکث سه ثانیه ای رو معجزه میکنه 

مکث سه ثانیه ای برای این هستش که قبل از کلام و حرف زدن هیجانت کنترل بشه سپس سنجیده تر و کوتاه تر صحبت کنی این مدل برخورد و صحبت جذابیتت رو افزایش میده  

نگاه دیگه اتفاقی هست که افتاده ... درسشو بردار عزیزم خودتو سرزنش نکن اما از این لحظه به بعد حتی با ب ...

اشتباهم اینه چون خودم اخلاقی دارم میگم فلانی این حرفو زد بیخیال شاید احوال درونیش خوب نبوده.... ولی میبینم وقتی یه کلام حرف میزنم خودم و اصلا منظوری ندارم و بقیه انقدر بزرگش میکنن واقعا برام عجیبه.... 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
آدمیزاد به عادته تمرین کن این عادت مکث سه ثانیه ای رو معجزه میکنه مکث سه ثانیه ای برای این هستش که ق ...

اینکارو میکنم از این به بعد 

ولی باورتون نمیشه که در حد یه سوال جواب بوده 

و طرف مقابل بهم حمله ور شده 

نمیدونم شاید از روی آدم میبینن که بهش زبون درازی کنن و بی احترامی کنن

اینکارو میکنم از این به بعد ولی باورتون نمیشه که در حد یه سوال جواب بوده و طرف مقابل بهم حمله ور شده ...

باهاش ارتباطت رو کم رنگ کن هر چند میدوتم این تیپ آدما طلبکار آدمم هستن ... ولش کن تو الان خودت نیاز به درک شدن و کمک داری، به خودت مهربونی کن و به خودت قول بده که روی خودت کار میکنی تمرین مکث رو انجام میدی  

حس میکنم نفرین شده ام واقعا

نفرین نشدی فقط خودت خودتو درک نمیکنی یا در خشمی یا در حس بی ارزشی و قضاوت بسر میبری اگثر اوقات هم خودسرزنشگری داری ... تو هر چی هستی بهت میگم عالی هستی فقط شروع کن روی خودت کار کن تمرین سکوت و مکث رو انجام بده 

برنامه گنج حضور آقای شهبازی رو توی یوتیوب تماشا کن جلسه فک کنم ۱۰۱۳ برای همین مدت بودش از همین جا برنامه رو پیگیری کن  خییییلی بهت کمک میکنه که با راهنما روی خودت کار کنی ...تو خییییلی خوبی عزیزم 🥰

برنامه گنج حضور آقای شهبازی رو توی یوتیوب تماشا کن جلسه فک کنم ۱۰۱۳ برای همین مدت بودش از همین جا بر ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ❤️ 🌹