2777
2789
عنوان

چرا هرجا حرف میزنم بدون اینکه منظوری داشته باشم برام داستان میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 39 پست
واقعا نمیدونم چرا همهههه ی فامیلا انقدر بی جنبه انخب ادم شوخی میکنه دیگهجنبه داشته باش یذرهدقیقا همی ...

جلوی آدمی که خودش اهل بگو بخنده شوخی میکنه اره ولی بعضیا ذاتا سفت و سختن نمیشه هیچ جوره شوخی کرد یا تند جواب میدن یا اینکه داستان میسازن

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=355785064]چی گفتی دقیق بگو[/QUOTE

ببین کلا شاید حرف خاصی نبوده 

اصلا نباید از توی این حرف ساده این داستان ساخته میشد چون میبینم اطرافیانم چطور همو قهوه ایی میکنن ولی انگار نه انگار 

ولی فقط لازمه من حرف بزنم 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

برا اینکه مثل مامان من، حرف رو اول در ذهنت سبک سنگین نمیکنی که ممکنه به یه نفر بربخوره، انقد سر این حرف زدناش که خیلی وقتها غیر عمدی فقط واسه اینکه آداب حرف زدن بلد نیس دل خیلیا رو شکسته، دعوامون شده بارها سر این موضوع، میگم زن حرف رو قبل از اینکه به زبونت بیاری اول تو ذهنت مرور کن ببین نیشی کنایه ای داخلش هست که کسی به خودش بگیره اگه آره حرف نزن، حرف نزدن که خیلی راحته

[QUOTE=355785064]چی گفتی دقیق بگو[/QUOTEببین کلا شاید حرف خاصی نبوده اصلا نباید از توی این حرف ساده ...

شاید از شما توقع ندارن یا شاید هم آدمی هستین که اهل شوخی نیستید و اگر حرفی بزنید اونها به منظور برداشت میکنن.

بقیه که اهل شوخی هستن، خنده خنده حرفشونو میزنن و طرف هم به دل نمیگیره

جلوی آدمی که خودش اهل بگو بخنده شوخی میکنه اره ولی بعضیا ذاتا سفت و سختن نمیشه هیچ جوره شوخی کرد یا ...

موافقم

ولی فامیلای ما خودشون با همههه شوخی میکنن و مسخره میکنن حتی

ولی کسی حق نداره چیزی بهشون بگه

این عجیبه🫠

الان زمانی شده که تا حرف میزنی طرف مقابلت شروع میکنه به تجزیه تحلیل حرفهات.

ولی یه عده ادم هستن که به اصطلاح من رو باد میفتن وقتی ۴تا ادم دور برشون هر حرفی رو اجازه میدن از دهنشون در بیارن .

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
موافقمولی فامیلای ما خودشون با همههه شوخی میکنن و مسخره میکنن حتیولی کسی حق نداره چیزی بهشون بگهاین ...

قطع رابطه واقعا 

منم ی آشنا داشتم ب شدت بددهن و تیکه بندار ولی جرئت نداشتیم به خودش یه حرف کوچیک بزنیم چون حیثیت نمیزاشت برامون دادو بیداد آخرشم باز سر خودمون میشکست همه چیز 

با هر کسی مثل خودش نتونست راه باز و جاده و دراز 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان زمانی شده که تا حرف میزنی طرف مقابلت شروع میکنه به تجزیه تحلیل حرفهات.ولی یه عده ادم هستن که به ...

اصطلاح جالبی بود 👏

ارتباط با زنها اینجوریه.اگه با مردها ارتباط داشته باشی، میفهمی چقدر زنها به هم ظلم میکنن.

الان زن‌ستیزی زیرپوستی بود؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برا اینکه مثل مامان من، حرف رو اول در ذهنت سبک سنگین نمیکنی که ممکنه به یه نفر بربخوره، انقد سر این ...

ببین وقتی طرف داره میگه زمان ما فلان مشکلو داشتیم 

بعد من میگم منم این مشکلو داشتم و همیشه پشت سرم حرفو حدیث بوده 

بعد یهو یکی قاشق نشسته بپره وسط با لحن بد بهم برینه که کی ما بهت کار داشتیم کی کار داشتیم چیکارا میکردی؟؟؟؟ (متلک انداخته که چه گوههایی خوردی ما کار نداشتیم) 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
اصطلاح جالبی بود 👏

مرسی تیکه کلاممه کلا پسرم تا جلو کسی شیطونی کنه یا اذیت کنه میگم مثلا تا خاله رو دیدی رو باد افتادی🤭😂

❤️‍🩹 I`m ok