2777
2789

من تو فامیل شوهرم غریبه ام وهمیشه مجبورم تنهایی برم توی عروسی ها فقط گاهی اوقات بعضی هاشون خانواده مم دعوت میکنن ولی بیشتر اوقات فقط خودم تنها هستم برای همین وقتی میرم داخل تالار نمیدونم کنار کی بشینم جاری هام و بقیه با خواهرشون و اقوامشون سر یه میز هستن ولی من مجبورم تنها بشینم و این خیلی برام سخته حتی گاهی اوقات دچار اضطراب میشم چون فکر میکنم اونا منو تنها میبینن تو دلشون چی میگن   من خواهری هم ندارم وقتی اونارو میبینم هر مجلس دورهم هستن خیلی دلم میسوزه و میگم کاش منم جای اونا بودم

کابری جدیدمه😊

دوست هم نداری؟

برو کنار خواهر شوهر یا جاری هات بشین چ اشکالی داره؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄🙄این همه فامیل هست پیش یکی شون بشین خب. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همه ای عروسی های فامیل شوهر تنها میریم 

مگه باید خانواده مون دعوت باشن مثلاااا یکیش مادرم دعوت باشه من بازم نمیرم پیشش زیاد 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من غریب نیستم تو مجالسم ترجیح میدم با غریبه ها بشینم با خواهرشوهرا نمیشینم به جز بزرگه اونم که تو هر مجلسی نیست چون راه دوره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

پیش خاهر شوهر مادرشوهرت بشین 

منم ی جاریم غریبس تو جمع ها یا مهمونیا خودم کنارش میشینم و باهاش  حرف میزنم تا حس تنهایی بهش دست نده واقعا حس بدیه خودتو غریبه حس کنی 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

من پیش مادر شوهرم میشینم اغلب یا زن عموی شوهرم اینا یا دختر عموی شوهرم یا عروس عمو های همسرم اگر اونام غریب باشن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جدی جدی میری جایی که بین اون همه آدم که مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری میشه یکیشون برات جا نگه نمیداره؟؟؟ من یکبار مادرهمسرم با خواهرش زودتراز من وارد مراسمی شدن که من نمیشناختمشون زیاد شوهرم زنگ زد گفت بیایین دنبالش مگرنه نمیاد بالا ! 

میرم پس مادرشوهر ،خواعر شوهر نشد عمه زن عمو چیزی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.