2777
2789
عنوان

اگه همش تنهایی برین عروسی یامجلس های اقوام شوهرچه حالی میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست
پیش خاهر شوهر مادرشوهرت بشین منم ی جاریم غریبس تو جمع ها یا مهمونیا خودم کنارش میشینم و باهاش حرف م ...

خدا حفظت کنه که با جاریت اینطوری برخورد میکنی میدونی جو مجلس های اونا یجوری هست وقتی تو مجلس هستن اصلا شخصیت شون زمین تا آسمون فرق میکنه با وقتای دیگه  خیلی میرن توقیافه

کابری جدیدمه😊
وای میفهممت🥲خواهزشوهر یا مادر شوهر چطور؟

خواهرشوهرم با دوتا دختراش هست مادرشوهرم اکثر اوقات نمیاد اگرم بیاد با جاریم که فامیلش هم هست میاد ومیره کنار مادر اون میشینه

کابری جدیدمه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم با دوتا دختراش هست مادرشوهرم اکثر اوقات نمیاد اگرم بیاد با جاریم که فامیلش هم هست میاد وم ...

خب تو هم پيششون بشين ديگه

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
همه ای عروسی های فامیل شوهر تنها میریم مگه باید خانواده مون دعوت باشن مثلاااا یکیش مادرم دعوت باشه م ...

خب شاید از شما فرق میکنه اقوام شوهر من چون همه باهم فامیلن خانوادگی دعوت میشن اصلا هیشکی مثل من تنها نیست همه یکیو دارن الا من حتی فکر کردن بهشم حالمو بد میکنه 

کابری جدیدمه😊
جدی جدی میری جایی که بین اون همه آدم که مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری میشه یکیشون برات جا نگه نمیداره؟ ...

وای آره فقط کافیه یبار بیای ببینی اصلا وقتی وارد تالار میشم خودمو بزور کنترل میکنم وگرنه دم تالار غش میکنم از استرس😅

کابری جدیدمه😊
امشب چقد همه مظلومننننوای الهی بگردم رابطتت باهاشون خوب نیس یا مرض دارن اینجوری میکنن؟؟

خدانکنه

نه من اصلا اونطوری نیستم که کسی ازم برنجه همه جور کمکی براشون کردم ولی اونا خیلی بی جشمو روعن 

کابری جدیدمه😊
خدانکنهنه من اصلا اونطوری نیستم که کسی ازم برنجه همه جور کمکی براشون کردم ولی اونا خیلی بی جشمو روعن

فداتبشم ناراحت نباش

هر موقع رفتی با یکی گرم بگیر اونجا

یا کاری کن اینجوری بی احترامی نکنن

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
وای آره فقط کافیه یبار بیای ببینی اصلا وقتی وارد تالار میشم خودمو بزور کنترل میکنم وگرنه دم تالار غش ...

اگه یکبار نمیرفتی یا میرفتی میگفتی هیچکس رو نمیشناسم و برمیگشتی بخاطره آبروشونم که شده جات میدادن پیش خودشون ولی خب هربار خودت رو کوچیک کردی و رفتی تنها نشستی

اگه یکبار نمیرفتی یا میرفتی میگفتی هیچکس رو نمیشناسم و برمیگشتی بخاطره آبروشونم که شده جات میدادن پی ...

خب یه چیزایی هست که نمیشه گفت اینجا

ولی خب منم اکثر مجلس هارو نرفتم بخاطر همین موضوع فقط جاهایی که واجب بوده رفتم نمیشه گله کنم تنها هستم اینطوری برخوردشون تمسخر آمیزه 

کابری جدیدمه😊
خب یه چیزایی هست که نمیشه گفت اینجاولی خب منم اکثر مجلس هارو نرفتم بخاطر همین موضوع فقط جاهایی که وا ...

خب پس شرایطت رو نمیدونم من

عیب نداره ببین چه کاری به صلاحت هست و چه رفتاری مناسبه همون کاررو بکن قطعا خودت بهتراز هرکس می‌دونی