2777
2789
عنوان

کاش انقدر دختر خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 92 پست
وای چرا مثل تو دور و اطرافم نمیبینم اخه کاش یه دختری عسن تو زن داداشم بشهبرا داداشم دعا کن آجی

ایشالله یه دختری عین خودم زنش بشه  خوبه ؟ 😅♥️ نه ولی جدی بخوام بگم ای خدای مهربونم یه دختر خوب و مناسب برا داداش گلت پیدا شه کنار هم خوشبخت ترینننن بشن آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفهاتون چقدر دلگرم کننده است ممنون مهربونم

خواهش میکنم عزیزم 

اینکه دلت تجربه ی یک رابطه ی سالم که به ازدواج ختم بشه رو بخواد کاملا طبیعیه ولی خیلی خیلی مراقب خودت باش 

قدر خودت رو بدون 

ارزش خودت رو همیشه در بالاترین حد حفظ کن 

تو این زمینه ها مطالعه داشته باش 

کتاب عشق هرگز کافی نیست و کتاب قصه ی عشق رو حتما بخون خیلی کمکت میکنه که انتخاب های اشتباه نداشته باشی 

هدفت رو بذار رو موفقیت و دستیابی به آرزوهات تو این مسیر انشاالله ی مورد خوب هم برات پیش میاد اگر هم بر فرض پیش نیومد حداقلش اینه که ی دختر موفقی و کلی دستاورد دیگه داری 

دقیقااا😑😑🤣نمی‌دونم من معیارام خیلی بالاعه یا دوستام واقعا میرن با زشتا😑🤣🤣

حالا کاش فقط زشت بودن رفتن هرچی بیمار روانی و فقیر و بد اخلاق وگیج و هول بوده رو به سرپرستی گرفتن😂

بعد جالبش میدونی چیه وقتی میگم چرا باهاش موندی میگن خودمم دیگه دوسش ندارم ولی اگه نباشه احساس تنهایی میکنم یا مثلا حالا بزار باشه حوصلم سر نره🙂

ممنون حرف هاتون چه ارامشی میده چقدر قشنگ گفتید ♥️☕

میدونی.. من ۱۶ ۱۷ سالمه

تو سن ۱۵ سالگی عذاب بدی رو کشیدم

خط کشیدم دور دل بستن به ادمارو.. 

از دوست و رفیقم خیالت راحت.. همشون تورو بالاتر از خودشون ببینن انقدر پایین میکشنت که دو سانت ازت بالا بزنن رکوبن تو سرت😂🙂

هعی روزگار وحشی

حالا کاش فقط زشت بودن رفتن هرچی بیمار روانی و فقیر و بد اخلاق وگیج و هول بوده رو به سرپرستی گرفتن😂ب ...

😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻چقدر حق 

نمی‌دونم والا بهش میگم کات کردی میگن هم آره هم نه بعضی اوقات پیام بعضی اوقات نه 😂😂تکلیفشون با خودشون مشخص نیست 

اره جوونم می دونم زوده برا ازدواج ولی اخه چه جوونی ؟ این جوونی که به من یکی هیچ کیفی نمیده ، منم دغد ...

دلت نگیره گلم 

خودت ببین چی حالت خوب میکنه برو دنبالش.

بچه ی خواهرم هم سن شماست تو این فاصله نتیجه کنکور بیاد رفت آموزش رانندگی گفت دانشگاه بریم فرصت نشه شاید. این بین میرفت کلاس عکاسی دیگه بعد کنکور حرفه ای داره یاد میگیره . میگه چرا بشینم خونه یا منتظر باشم دوستام بگن بریم بیرون یانه. گلم با دوستات برو بیرون ، باشگاه یا کلاس یا هرچی که دوست داری پیگیر باش بازار برو نرو تو فکر ۴ تا ازین به ظاهر قشنگ .

بچه ی خواهرم نسبت به بعضی همکلاسی هاش که دنبال گردش و رابطه و تفریح زیاد بودن میگه حالم بهتره . ذهنم آزاده .  درگیری و استرس و ... اونارو ندارم.

نگران نباش قشنگم الان برا حال خودت کاری کن 

میدونی.. من ۱۶ ۱۷ سالمهتو سن ۱۵ سالگی عذاب بدی رو کشیدمخط کشیدم دور دل بستن به ادمارو.. از دوست و رف ...

رل زده بودی عزیزم؟ میشه برام تعریف کنی که چیشد که دور اینکارا رو خط کشیدی؟

آشنا بود

خیلی نخ میداد

یه سال گذشت، رفت و امدامون زیاد شد

اونم رفتاراش عجیب تر 

فهمیدم کم کم داره ازش خوشم میاد

دیگه منم یکم اخلاقمو تغییر دادم و باهاش اوکی شدم 

دقیقا مهمونی بعدش که دیدمش رفتارش کلا عوض شد

یکی دیگه شد

بعدشم خانواده هامون دعوای شدیدی کردن

ایشون که انقدر منو دوست داشت صد تا میام فحش برام اس ام اس کرد😂😂😂

هعی روزگار وحشی

آشنا بودخیلی نخ میدادیه سال گذشت، رفت و امدامون زیاد شداونم رفتاراش عجیب تر فهمیدم کم کم داره ازش خو ...

عه عجب ... پسره به خاطر خونواده اش زده زیر همه چی 🥴😂 البته من اینو خیلی شنیدم که میگن اگه به پسرا رو بدی خودشونو میگیرن شاید دیده شما علاقشو فهمیدی باد غرور گرفتتش😂😂😂