2777
2789
عنوان

کاش انقدر دختر خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 92 پست
منم مثل شمام تا حالا یا پسری دوست نبودم نه به اجبار با خواست خودم (البته من بیرون هم نمیشم که کسی به ...

وای آفرین 

نمیگم همه ولی بیشتر این روابط فقط از دور قشنگن 

دوستای نزدیکمو که میبینم همش میگم اینا چجوری خودشون رو در حد همچین آدمی دوستن و دارن تحملش میکنن🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکورمو دادم منتظر نتایجم ولی اخه میگن الان دیگه تقریبا همه اول با همسرشون دوست میشن بعد ازدواج م ...

ببین عزیزم منی که الان دارم این حرفو میزنم از شما ۱۰ سال بزرگ ترم شاغلم ارشد دارم تو جامعه ام

دوست پسرم داشتم آدم مذهبی ای هم نیستم که بگی به خاطر بُعد مذهبیش میگم 

ی روزی هم دقیقا مثل شما فکر میکردم 

اول در مورد احساسی که الان داری و کمبودی که حس میکنی 

این کمبود و احساس تنهایی رو باید با خودت پر کنی باید حالت با خودت خوب باشه با خودت مهربون باشی و خودت رو دوست داشته باشی اینجوری هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنی و نیاز نداری یکی باشه و ... 

دوم در مورد ازدواج سنتی یا مدرن ، اگر تو ازدواج سنتی عجله نشه و دو طرف حداقل ۶ ماه وقت بذارن برای آشنایی ، خیلی بهتر از ازدواج مدرنه 

در حال حاضر مرد ، آدم حسابی ، بسیار نایابه ، دختر چشم و گوش بسته و خوب و صاف و ساده ای مثل شما که بی تجربه هم هستی خیلی راحت ممکنه گول بخوره، قشنگ پتانسیلش رو داره 

پسرا هم خیلی حقه باز تر از چیزی هستن که فکرشو میکنی 

کنکورمو دادم منتظر نتایجم

وای چرا مثل تو دور و اطرافم نمیبینم اخه کاش یه دختری عسن تو زن داداشم بشه

برا داداشم دعا کن آجی

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

بخدا جوری گفتی تا به حال فلان کارو نکردم فکر کردم سی چهل سالت هست. ببخشید ۱۸ سالته نبایدم خیلی کارارو کرده باشی. بعدم با دوست بیرون رفتن دختر بد بودن نیس میتونی هر وقت خواستی بری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چرا فکر میکنی دوست پسر داشتن لذته و خیلی شاخ بودنه

منم تا وقتی ازدواج نکردم با هیییچ پسری حرفم نمیزدم

ولی کلی خوش گذروندم با دوستام

کلی لذت بردم از اون دوران

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
دیگه کی ؟ ازین به بعد باید برم دانشگاه و دنبال کار و شاید هم ازدواج با کسی که نمیشناسم و سنتی اومده ...

اها یعنی از 15 سالگی میخواستی دوست پسر بگیری که حالا بیاد خواستگاری؟

فکر کردی اینا میگیرن؟ 

اصلا بلدن چیزی از زندگی ۲ نفره زیر ۱ سقف؟!

جدی چرا دغدغه ات اینه! 

از کجا معلوم تو دوره دانشجویی با یکی آشنا نشدی شاید رفتی سرکار با یکی آشنا شدی ذهنت درگیر نکن همون دانشگاه و کار اول برا خودت بهتره بعد آینده ات. تو دوستی یا همون ازدواج سنتی یا صنعتی هیچی نی. تو واقعا میتونی ازدواج کنی چی بلدی میخوای چی کنی ب کجا برسی فکر میکنی تو این سن.  تازه جوونی 

نمی دونم شاید همینطور باشه ولی خوب اخه بعضی وقتا هم دلم میگیره که چرا این خوشی ها رو تجربه نکردم

اون خوشیا یه آفاتی هم داره که ازش دور موندی

از شکست عشقی تو نوجوونی، از افت درسی به خاطر یه پسر بی ارزش، دوستایی که جلوت خوبن پشت سرت دشمنتن

اینا ظاهرش قشنگه

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

عزیزم، ۱۸ ساله شدن، یعنی من میشینم و منتظر میمونم تا فردی که لایقمه پیدا بشه.. 

یعنی من دنبال آرزوهامم، نه دوست پسرام

یعنی سطح دغدغم ست کردن لباس واسه دیت نیست، رسیدن به اهدافمه

توی راه رسیدن به اهدافم قطعا یه نفری که واقعا جفت منه پیدا میشه و به جای اینکه هوس دو روزش باشم، همیشه کنارشم... 

هعی روزگار وحشی

اها یعنی از 15 سالگی میخواستی دوست پسر بگیری که حالا بیاد خواستگاری؟فکر کردی اینا میگیرن؟ اصلا بلدن ...

اره جوونم می دونم زوده برا ازدواج ولی اخه چه جوونی ؟ این جوونی که به من یکی هیچ کیفی نمیده ، منم دغدغه ام این نیست بیشتر فکر دانشگاهم امشب هم چون بقیه رو دیدم یهویی دلم گرفت

ببین اوناییم که دیت میرن از دیت رفتن خسته شدن مثلا پسره بهت میگه چی پوشیدی.. الان چی تنته.. یه عکس از خودت بده ... نمیدونم بعد از قرار دوم و اینا میخوان کم کم رابطه جسمی داشته باشن باهات ... ۹۰ درصد اینطورین من حتی با یه پسر نسبتا مذهبیم دوست شدم اونم بعد چندجلسه گفت عکس قدی بده.. بایه پسری دوست شدم چه قدر من و دوست داشت ولی من و از هرکسی بیشتر اذیت کرد.. . خلاصه دیت و اینا جالب نیست همین برنامه بلایند دیت و ببین دختر پسرای خوشتیپ  میان چه قدر حرف میزنن ادمای سطحی هستن  .. شاید اینا رو مثلا بیرون ببینی بکی چه کیس خاصیه