2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی دوست چیزی پیدا کن تو جمع دوستانه تو ملاس که حرف میزنن خنده شوخی توهم حرفی چیزی بزن 

اگه ادمیم هستی که خودتو میگیری نگیر صمیمی رفتار کن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
تو مدرسه چرا نمیتونی دوست پیدا کنی؟

واقعا نمیدونم

الان اول دبیرستان دوره دوام

من تو به اشتراک گذاشتن احساساتو.. زیاد خوب نیستم واقعا

ولی اونقدرم کم رو نیستم نمیدونم چیکار کنم

وقتی با یه نفر حرف میزنم فکر میکنم رو مخشم و واقعا هستم حس میکنم هیچ کس هیچ اهمیتی تو مدرسه یا جدا از اون نمیده انگار همه صرفا چندتا آشنان 

شاید اینا به خاطر سنم باشن واقعا نمیدونم

دوکاربره
خب ی دوست چیزی پیدا کن تو جمع دوستانه تو ملاس که حرف میزنن خنده شوخی توهم حرفی چیزی بزن اگه ادمیم هس ...

در این حد میکنم ولی هیچی به هیچی

خودمو نمیگیرم واقعا 

صمیمیم 

صرفا انگار کسی بهم نزدیک نمیشه

دوکاربره
خب ی دوست چیزی پیدا کن تو جمع دوستانه تو ملاس که حرف میزنن خنده شوخی توهم حرفی چیزی بزن اگه ادمیم هس ...

اگه با یکی بیشتر ارتباط بگیرم به نظرت فکر میکنه کنه و وابسته ام و فاصله میگیره یا اوکیه با این موضوع

دوکاربره
اگه با یکی بیشتر ارتباط بگیرم به نظرت فکر میکنه کنه و وابسته ام و فاصله میگیره یا اوکیه با این موضوع

تا حد متعادل نکه اینکه خیلی زیاد صمیمی شی رفیق بشی دنبال رفیق هستی که رفیق تو دو روز پیدا نمیشه مثل ی دوست باهاش برخورد کن فقط به یکی متکی نباش کلا باهمه اوکی باش

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
کاش میشد

خب مشکلت همینه همش فکر میکنی ذو مخی ی ادم چرا باید انقدر راجب خودش بد فکر کنه اگه کسی خوشش نیاد باهات حرف نمیزنه انقدر سعی نکن خودتو بیاری پایین 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خب مشکلت همینه همش فکر میکنی ذو مخی ی ادم چرا باید انقدر راجب خودش بد فکر کنه اگه کسی خوشش نیاد باها ...

نمیدونم شاید از سر اجبار یا ادب؟

خودتون یه نفر دنبالتون میومد و پیام میداد همچین حسی نمی‌نمیگرفتین که باید جواب بدین؟

دوکاربره