2777
2789
عنوان

شما چه هله هوله هایی میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 41 پست
اوه چقدر هله هوله هاتون با کلاسن 😅 اینا برای ما وعده ی غذاییه …

😂😂😂بعضی وقتا هم لواشک درست میکنیم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

منم یه زمانی پیاز داغ درست میکردم با پنیر پیتزا روی نون تست. مزه بهش میداد. الان با بچه کوچیک نمیشه ...

خیلی دوستش دارم مزش با کباب برام برابری میکنه🤣😭

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی گشنمه ولی حال ندارم اشپزی کنم نون تست رو روش کره بادومی‌زمینی میکشم و تیکه های موز و گردو می ...

چ لاکچری

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سیب زمینی سرخ شده با گوجه سرخ شده خوردم ناهار هم تخم مرغ .مامانم اشپزی نمیکنه😐😕همش پای گوشیه

چند سالته؟ میتونی تشویقش کنی که آخر هفته ها غذا درست کنه بذاره فریزر. خودت هم کمکش کنی. بهتر از هیچی نداشتنه.

چند سالته؟ میتونی تشویقش کنی که آخر هفته ها غذا درست کنه بذاره فریزر. خودت هم کمکش کنی. بهتر از هیچی ...

من ۳۰بیشتر مواقع خودم اشپزی میکنم ولی پریودم الان حوصله نداشتم 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

هرچی هوس کرده باشم

بستنی، چیپس، انرژی زا، کیک، فست فود

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
حالا با کباب که برابری نمیکنه ولی خیلی خوبه. کباب کوبیده سرور همه ی غذاهاست.حالا من اگه امروز زخم مع ...

دور از جون😅😅

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

فکر کردم فقط منم با سس دوست دارم به دوستام میگم با سس خوشمزست عق میزنن بی سلیقه ها

ساندویچش یه غذای خیلی رایجه. بهش میگن egg salad sandwich. مایونز و تخم مرغ خرد شده و نمک و فلفل. دیگه بسته به این که کی درست کنه و چقدر سلیقه به خرج بده ممکنه سبزیجات و بیکن و اینجور چیزا هم داشته باشه.

عق زدن نداره که. سالاد الویه مگه نمیخورن؟