2777
2789
عنوان

چرا همه از شوخی کردن بدشون میاد

191 بازدید | 16 پست

حقیقتا یه سوالی که برام پیش اومده این هستش که ، چرا جدیدا همه از شوخی کردن بدشون میاد؟ من خودم اد شوخ طبعی هستم و وقتی توی جمع دوستانه باشم ، منظورم از دوستانه اینه که مثلا طرفو ۱۰ ساله میشناسم ، یا شاید خیلی بیشتر ، ولی بحث شوخیو باز میکنم که جو یخورده عوض بشه ، مثلا همه بگن و بخندن ، خیلیا ناراحت میشن! در صورتی که همون آدم اگه با من شوخی کنه میگیمو میخندیم . مثلا تو فامیل هم همینجوریه ، مثلا منو یکی از فامیلامون تو ظرف غذا میخوردیم ، باهم بزرگ شده بودیم ولی ، وقتی رسیدیم به سن ۱۸ به بالا ، کلا همه چی عوض شد . نظرتون چیه؟ داشتم به این فکر میکردم که اصلا قطع ارتباط کنم . چون چه فایده ای داره که مثلا شما بری مهمونی ، همه بشینن تلویزیون ببینن یا دیوارو نگاه کنن!؟

آقا هستم 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اخرش چه ربطی داشت

بعضی شوخیا واقعا زشتن یه مرض باریکی بین توهین و شوخی هست باید حواست باشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

منم چندوقت دلقک بودم جک بیمزه که همه باهاش میخندن میگفتم اما بعد از یه مدت خسته شدن ازم منم دیگه جدی و سرسنگین شدم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بعضی ها توهین و مسخره کردن طرف رو شوخی میدونن ولی اگه واقعا شوخی بود هم  ملت دیگه حال حوصله ندارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

لابد شوخی مناسب انجام نمی دی

نمیشه که همه بی جنبه باشن و تقصیرکار

وقتی یه تجربه ای رو به دفعات با افراد مختلف داری یعنی مشکل از خودته

وگرنه به طور کلی من کسی رو نمی بینیم با خود شوخی مشکل داشته باشه. بلکه می بینم با افرادی که طریقه صحیح شوخی کردن رو بلد نیستن مشکل دارن همه و اتفاقا مشکل رایجیه 

راهشم قطع رابطه با همه نیست. چون بهت قول میدم دوست و آشنای جدید هم پیدا کنی ولی این شیوه از رفتار رو ادامه بدی تهش همین میشه باز

راهش فقط اینه شیوه رفتار و گفتار خودت رو تغییر بدی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم چندوقت دلقک بودم جک بیمزه که همه باهاش میخندن میگفتم اما بعد از یه مدت خسته شدن ازم منم دیگه جدی ...

دقیقا منم ، والا ادم میترسه یه چی بگه طرف ناراحت بشه ، ولی درکل باید قبول کنیم ، اکثریت دیگه خیلی اون ظرفیتو ندارن ، حالا حدا ازین که شوخی چی باشه

آقا هستم 🙏🏻