2777
2789

لطفا برام دعا کنید اگه صلاحمه عشقم برگرده

اگه نیست فراموشش کنم

همش حالم بده

اگه دعایی هم بوده بعد از مدت ها ازش حاجت گرفتید بهم بگید

حدیث کسا چله میخوندم بعد نماز سجده میکردم از ته دل زار میزدم روز پونزدهم چله حاجت گرفتم ولی بعدا فهمیدم به نفع نبود اون حاجت  

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر نماز عید فطر دعا کردم چند ماه بعد دعای غیرممکن ممکن شد یچی عجیب غریب 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
حدیث کسا چله میخوندم بعد نماز سجده میکردم از ته دل زار میزدم روز پونزدهم چله حاجت گرفتم ولی بعدا فهم ...

چند بار خوندم حدیث کسا ولی چله نگرفتم

کلا نماز خون نیستم

خونوادم ببینم واسه عشق و عاشقی شروع کردم نماز بخونم سرزنشم میکنن

شرایط نماز خوندن ندارم عزیزمچجوری به امام حسین توسل کنم

نذر کن 

مثلا نذر کربلا رفتن 

یا نذر آب 

که اگه حاجتتو داد شما نذرتو ادا کنی

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

چند بار خوندم حدیث کسا ولی چله نگرفتمکلا نماز خون نیستمخونوادم ببینم واسه عشق و عاشقی شروع کردم نماز ...

نگو برا عشق و عاشقیه 

منم وقتی همه خواب بودن میخوندم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا