2777
2789
عنوان

بالخره بعد دوسال همو بلاک کردیم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 72 پست

قفل نکن تا جوابتو بدم 

دکترا داشتی بهت برخورد؟

تاپیک میزنی مردم نظر میذارن نپر بهشون

فا ل گیرای خیابونی کارتو راه میندازن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مدونمم عالم و ادم میگن ولش کن نمیتونم تاحالا امتحان کردم ولی فقط ۷ روز تونسم ازش دور باشم ولی ب هر ن ...

این بار به جای ۷ روز فقط ۸ روز بهش برنگرد بعدش روز هشتم که تموم شد صبح روز نهم پاشو بهش پیام بده 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرابی میرفت یعنی چیکار میکرد؟

چند شب پیش معلوم نبست کجا بود هرچی گفتم پیچوند بعدم کلی بدوبیراه بارم کرد و اونجا گفت میرم با کسی ک بم گیر نده

دوستای خوبی ندارع گفتم باهاشون نگرد ولی رفتع بود

و چند تا چیز دیگ 

میگذره برای من شش ماه از اون روزی الان تو توشی میگذره... منم فکر میکردم میمیرمفکر میکردم دنیا تموم م ...

چرا دست گذاشتی رو قرآن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

میگذره برای من شش ماه از اون روزی الان تو توشی میگذره... منم فکر میکردم میمیرمفکر میکردم دنیا تموم م ...

منم واقعیتش تجربه کردم

و فهمیدم هیچی با ارزش تر از خودمون نیس

تروخدا از این هوس های زودگذر دربیاید بیرون

تهش پشیمونیه 

که با هیچی قابل جبران نیس

یکمی ارزش داشته باشید برای خودتون

ایقدر عزت نفس پایین نداشته باشید لطفا

چند شب پیش معلوم نبست کجا بود هرچی گفتم پیچوند بعدم کلی بدوبیراه بارم کرد و اونجا گفت میرم با کسی ک ...

بذار بره  دنبال لیاقتش عزیزم 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

امیدوارم خدا بهترینو نصیبت کنه عزیزم که اون روزارو فراموش کنی❤️

پسری که گیجت میکنه دوستت نداره متاسفانه

خیلی بده بدونی تو دوستش داری اون نداره

بدتر از اینه رابطه ای بینتون نبوده و گفته اگه پولم بدن بهم نمیام با تو

اون لحظه بهش حس نداشتم الان میدونم دارم قلبم آتیش میگیره