2777
2789
عنوان

بالخره بعد دوسال همو بلاک کردیم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 72 پست
منم واقعیتش تجربه کردمو فهمیدم هیچی با ارزش تر از خودمون نیستروخدا از این هوس های زودگذر دربیاید بیر ...

برای من هوس زود گذر نبود 

برای من ته ته ته عاشقی بود 

هیچکس تو این دنیا تاکید میکنم هیچکسی  اندازه ی من عاشق نیست 

و هیچکس حتی پدر و مادرش اندازه ی من دوستش نداشتن و نخواهند داشت

من بع معنای واقعی کلمه عاشقش بودم. 

ولی اسم هوس رو برای علاقه ی من نزار که بهم برمیخوره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدونمم عالم و ادم میگن ولش کن نمیتونم تاحالا امتحان کردم ولی فقط ۷ روز تونسم ازش دور باشم ولی ب هر ن ...

فقط شمارشو حذف کن ، چتاتونو پاک کن ، بعد هم آنلاین شدنو و پروفایلشو هم تا عمر داری چک نکن ، همچین قشنگ فراموش میشه که نگو 

خیلی ناراحتم خیلی هوف

خیلی سخته عزیزم خیلی خیلی 

میفهممت 

تحمل ثانیه ها هم برات سخت میشه 

فراموش کردنش و برنگشتن بهش و فهموندن به قلبت که اون آدم‌ زندگی تو نیست، سخت و دردناک و غم انگیزه واقعا خیلی زیاد

خودتو بغل کن گریه کن یکم آروم بشی 

به خودت دلداری بده 

تو خودتو داری ‌تنها نیستی و اینکه هیچکس تاحالا از رفتن هیچکس نمرده فراموشش میکنی، روزایی میاد که حتی بهش فکر نمیکنی فقط باید زمان بدی و متوقف بشی، دستاتو متوقف کن که نرن پیام بدن، کیبوردتو متوقف کن، پاهاتو، کلا صبور وایستا و به خودت قول بده که این بار نوبت اونه که بیاد سمتت

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
برای من هوس زود گذر نبود برای من ته ته ته عاشقی بود هیچکس تو این دنیا تاکید میکنم هیچکسی اندازه ی م ...

من عذر میخام عزیزم

میدونم حق با توعه

ولی میگذره به خودت زمان بده

همه چی درست میشه من بهت قول میدم

خیلییی زود از این وضعیت درمیاری بیرون

میشه بدونم چند سالته گلم؟

چند وقت باهاش بودیچطوری از گذشتی

رل نبودیم داستانش مفصله اصلا به موضوع شما مربوط نمیشه حتی از نزدیک ام ندیدمش فقط حرف می‌زدیم

کتاب زنان زیرک رو فایل صوتیشا از تلگرام بگیر گوش بده اگه حالت خوب شد برای منم دعا کن

من کلی غلط اضافه کردم باهاش مگ فراموش میشه چقد پسرا عنن اه

من باهاش هم خونه بودم ایقد زجر کشیدم تا تونستم جدا بشم اخرین دیدارم با خفت کتکم زد منم دیگه ولش کردم بره دنبال لیاقتش 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

امیدوارم خدا بهترینو نصیبت کنه عزیزم که اون روزارو فراموش کنی❤️

مرسی از دعای خوبت 

ولی من دلم نمیخواد عاشقیامو فراموش کنم:)))) 

بهترین روزای زندگیم بودن:) 

من یه جوری دارم زندگی میکنم که خدا حداقل تو اون دنیا به من بده اش بتونم یه روز فقط یه روز باهاش زندگی کنم.... 

راستی اگه اسم خودته 

هم اسمیم. 

اسی شایدم دوباره برگردی بهش 

نتونی جلوی خودتو بگیری که پیام ندی 

اما متاسفانه اینطور که تو گفتی اون نمیخوادت 

الانم عین خیالش نیست که یکی از دلایلش م همینه که خیلی دردسترسش بودی، هی رفتی نازشو کشیدی و بهش پیام دادی اونم الان فک میکنه عن خاصیه 

خلاصه اگه هم برگشتی بهش بهت قول میدم ی روزی اینقد خستت مبکنه که خودت بلاکش میکنی و میذاریش کنار

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️