2777
2789

اگه مث ما زود ازدواج کنه  بخواد ۱۸ زن بگیره من تو سن ۳۶ مادرشوهر میشم😍😅😅 بچه ها خیلی ذوق دارم فک کن آدم جوون باشه و بچه زن بده😍😍😍❤❤الهی همه خوشبخت باشیم

میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه زیر ۲۶نباید پسر ازدواج کنه ....شمام هروقت یه خونه براش خریدین شغل خوبم داشت بالای ۲۶ شد اقدام کنین برای ازدواجش اینا مهمه نه ذوق 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

از الان به فکر زن گرفتنی

برم یه عروس برات بیارم👩🏻‍🦯😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

سی سالگی به بالا، وقتی هم عقل داره، هم تحصیلات، هم شغل و پس انداز

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان دوره زمونه ازدواج زود هنگام نیست با قدیما فرق داره  الان پسر  باید حدود ۲۸  تا ۳۰ سالگی ازدواج کنه.. چون اگه   نتونه رو پای خودش واسته و  استقلال خونشو نتونه تامین کنه دخترای این زمونه به راحتی خیانت میکنن و طلاق میگیرن