2777
2789
عنوان

بنظرتون برا پسرم چند سالگی زن بگیرم🤠🤠🤠😹😹😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 102 پست
چرا الکی خودتو گول میزنی دیگه دکترا اکثرا ۲۵ ازدواج میکنن مردای سن بالا ۲۰ میگیرن چون نو تره جون تره ...

حالا یه سوال     ایا علاقه دارن با پسر چند سال بزرگتر از خودشون ازدواج کنن   یا همسن و  و اختلاف نهایت یه سال رو ترجیح میدن؟

حالا یه سوال ایا علاقه دارن با پسر چند سال بزرگتر از خودشون ازدواج کنن یا همسن و و اختلاف نها ...

دخترا؟ ۵ تا ۶ سال بنظرم خیلی اوکی عه 

دختر ۲۴ ساله با پسر ۲۹ ساله

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کی بخره پدرومادری که به فکر بچش باشه از همون وقتی که تو شکمشه پس انداز میکنه تا ۲۰سالگیش خونش اما ...

خودش زحمت بکشه بخره.پدر و مادر هم‌پس انداز کتتد خودشون حالشو ببرن.سر پیری محتاج بچه نشن.عروسم هی بگه چرا به مامانت کمک کردی چرا رفتی چرا اومدی.

خودش زحمت بکشه بخره.پدر و مادر هم‌پس انداز کتتد خودشون حالشو ببرن.سر پیری محتاج بچه نشن.عروسم هی بگه ...

الان شما زجمت بکشین بخرین ببینیم میتونین نه ...اکثر پسرای سی به بالا بخاطر پول وخونه ازدواج نمیکنن دخترا هم موندن تو خونا ...اگه خانوادا ها به فک. باشن به وقتشازدواجم میکنن دیگه نمیشنن منتظر خدایا پدرومادرم کی میمیرن به من ارث برسه حداقل یه خونه بخرم...پدرومادری که از نوزادی بچه به فکرش باشن اینقد عاقل هستن برای پیری خودشونم کاری کرده باشن الان ما پسرمون ۴سالشه ...خونه وماشین داریم داریم پس انداز میکنیم برای پسرمون یه خونه بخریم بدیم اجاره که اونم بشه براش سرمایه از اینورم به فکر خودمون هم هستیم برامون چه از طرف شوهرم یا خودم پولی بدستمون برسه یه مغازه میخریم برای شوهرم ...هردوتامونم خودمونو بیمه کردیم دوتا حقوق داشته باشیم دیگه محتاج بچه یا کسی نشیم سرپیری هم عمرا زیاد بود هرکدوم حقوقمونو بدیم سالمندان خصوصی گگهمون دارن بچمون هم به زحمت نیفته هرچیم داریم اون استفاده کنه ....افکار ادما باهم فرق داره شاید شما مادرنشدی درک نمیکنی کسی که واقعا مادرو پدر دلسوز قبل بچه دار شدن اول به اینده ی بچه فکر میکنه اگه تونس بچه رو میاره وگرنه نباید بیاره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان شما زجمت بکشین بخرین ببینیم میتونین نه ...اکثر پسرای سی به بالا بخاطر پول وخونه ازدواج نمیکنن د ...

خب شما هر طور راحتی.من نظرم اینه که خودم خرج خودم کنم.نظرم هم عوض نمیشه.حالا شما بگو عاقل یا غیر عاقل.به بقیه هم توصیه میکنم نکنن.بچه باید رو پای خودش بایسته.زرنگ‌باشه میخره.ما هم خریدیم بچه هامون هم خودشون میخرن.من که مسئول ازدواج نکردن دخترا نبستم