2777
2789
عنوان

بنظرتون برا پسرم چند سالگی زن بگیرم🤠🤠🤠😹😹😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 102 پست

هروقت کار داشت پول داشت خونه و زندگی فراهم کنه.به امید خدا براش زن نگیرید که بعدا درست میشه‌‌‌‌‌....حالا برا اینکه مادر شوهر جوون باشی میخوای دختر مردم بدبخت کنی🤪🤪🤪🤪

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

هر وقت خونه داشت ماشین داشت کار خوب پیدا کرد تونست شلوارشو بکشه بالا احترام یه زن رو یاد گرفت اونوقت

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25سالگی بگن کسی رو میخوایم به شرط مستقل بودنشون موافقط میکنم اون موقع من 

44سالمه 🫤

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
و منی که با ۳۶ سال سن هنوز مجردم

من خودم ۳۸بچم دنیا اومده...الان دیگه سن ازدواج رفته بالا مهمم نیس اتفاقا ازدواجای بعد سی موفق ترن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان دوره زمونه ازدواج زود هنگام نیست با قدیما فرق داره الان پسر باید حدود ۲۸ تا ۳۰ سالگی ازدواج ...

من خودم ازدواج کردم مشکل ندارم هیچیم نداریم😂فقط خدا پدرشوهر برادرشوهرمو حفظ کنه

میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤
25سالگی بگن کسی رو میخوایم به شرط مستقل بودنشون موافقط میکنم اون موقع من 44سالمه 🫤

اوففف چندسالگی شوهر کردی؟پسرت الان چندسالشه همسنیم 🫠

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اینقدر که فکر میکنی همه چیز تحت اختیار آدم نیست .

فکر میکنه میاد نظر اینارو بپرسه....بچه ها بزرگ میشن دیگه اصلا فکر پدرومادرا رو قبول نمیکنن میگن شماها نمیفهمین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من خودم ازدواج کردم مشکل ندارم هیچیم نداریم😂فقط خدا پدرشوهر برادرشوهرمو حفظ کنه

همین  دیگه.....

الان مشکلی نداری چند سال بعد به شوهرت میگی تا کی باید وابسته به پدرت و داداشت  باشی...

مگه این که واقعا ادم باشعوری باشی و شوهرتو درک کنی و بدونی الان بد زمانه ای هستش شرایط سخته و بنده خدا نیاز به حمایت داره