2777
2789
عنوان

تب بچه توروخدا بیاین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 57 پست

عزیزم اگر ۶سال بالاست شیاف دیکلوفناک کامل بذار اگر نه کوچیکتر از بالاش یه تیکه با چاقو ببر کوتاه کوچکترش کن بذار نترس هیچی نمیشه منم همین کار میکردم ...استامینی فون اصلا جواب نمیده مسخره بازیه داروها همه آب شدن الکی شدن...تب خطرناک بچه ای ک بالا میاره چاره ای نیست...بذار آروم میشه بچه گناه داره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف شب تب داش بردم بیمارستان البته قبلا دکتر عمومی بود اینو داد ولی من نزدم براش فرداش بردم پیش دکتر ...

اون دکتر احمق توجه نکرده  تبش از چیه؟

معاینه اش نکرد ببینه تبش از عفونته‌یا داره دندون درمیاره

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 
اینم خیلی روش خوبیه. پوشکشو باز کنه ببره پایین تنه ش رو بشوره با اب ولرم. هم پاهاش خنکتر میشه. هم کش ...

بخدا اصلا نمیذاره شما نمیدونین چجوری این گریه میکنه موقع مریضی افتضاح در میاره

اون دکتر احمق توجه نکرده تبش از چیه؟معاینه اش نکرد ببینه تبش از عفونته‌یا داره دندون درمیاره

نه اصلا تبش بالا بود هیچکاریش نکردن گفت باید دارو بخوره تا دو روز اگ تبش کنترل نشد بیارش دوباره بچت سالمه دکترای بیمارستان همینن دیگه

نزدم اصلا انچنان داغ هم نیس ولی من خیلی میترسم از تب

دما خونه رو کم ک متعادل کن  مایعاتم‌اگه خورد بهش بده  که‌ادرار کنه  چون با ادرار کردن دمای بدن میاد پایین باهاش بازی کن تا آروم‌باشه بچه گریه کنه تبش میره بالا کلا نزار گریه کنه

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 

دقیقا  بعد شیر خوردن بهش استامینوفن دادی بالا اورده یا بعدش شیر دادی

یه تایمی شیر نده آروغشو بگیر قطره رو بده بذارش روی شونت آروم 

شیاف خیلی بچه رو اذیت میکنه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش