یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر جور خودت صلاح میدونی. ولی اگر بچه ی من بود نمیزدم براش. چون دیکلوفناک ۵۰ رو من برای دردهای خیلی خیلی شدید پریود که بیهوش میشدم میزدم. تازه من اضافه وزن هم دارم. به نظر من برای بچه زیاده.
گلم بچه های منم نمیزاشتن پاشویه کنم. دستمال نمدار میکردم. میزاشتم رو پام برای خوابوندن. در حال تاب دادن دستمال رو روی شکم و پاهاشون میکشیدم. اینو میزاشتن. چون گیج میشدن و اب دستمال هم ولرم بود متوجه نمیشدن زیاد
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
عزیزم اگر دارو رو بالا آورده مجبوری شیاف بذاریچند سالشه ؟ و اینکه ببرش سرویس بهداشتی کشاله های رانش ...
اینم خیلی روش خوبیه. پوشکشو باز کنه ببره پایین تنه ش رو بشوره با اب ولرم. هم پاهاش خنکتر میشه. هم کشاله پاهاش.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....