2777
2789
عنوان

پویش یک قدم برای امام زمان❤️❤️

48 بازدید | 7 پست

به عشق امام زمان علیه السلام 💚 شماامروز دوست داری به عشق امام زمان علیه السلام 💚چه کاری انجام بدی که به امام مهربونی ها نزدیکتر بشی؟

1🌹 نمازاول وقت

2🌹 رعایت حجاب 

3🌹خوش اخلاق بودن

4🌹خدمت به پدر و مادر

5🌹صدقه دادن

6🌹 قرآن خوندن

7🌹100صلوات

8🌹14صلوات 

9🌹سه تاتوحید

10🌹دستگیری ازکسی

11🌹صله رحم

12🌹ترک غیبت

13🌹ترک دروغ 

14🌹تبلیغ درفضای مجازی

15🌹زیارت آل یاسین

16🌹کارهای مهدوی

17🌹ترک یک عادت بد /ترک گناه

18🌹نمازشب 

19🌹دعادرحق دیگران 

20🌹دعای فرج 

هم گروهی عزیز میتونی یکی یا چند مورد از گزینه های بالا یا هرچیز دیگه ای که فکرمیکنی باعث لبخند امام عزیزمون میشه راانتخاب کنی و اعلام کنی تاباعث تشویق همدیگه بشیم تابتونیم قدمی به امام خوبی ها نزدیک بشیم😍😍🌹🌹🌹فقط به عشق امام زمانم😍😍😍

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون.

ی پیشنهاد هم من داشتم

همه اعمال خوبمون و نذر سلامتی و ظهور امام زمان عج کنیم . اجر و ثواب همه دردهاوناراحتی هایی ک تا الان کشیدیم و نذر ظهور آقا کنیم...

قطعا امام زمان عج بدهکار کسی نمیتونن ودعا گومون هستن.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم. 

السلام علیک یاحضرت مهدی عج 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون.ی پیشنهاد هم من داشتم همه اعمال خوبمون و نذر سلامتی و ظهور امام زما ...

ممنون از پیشنهاد خوبتون عزیزم

ان‌شاءالله که آقا ازمون قبول کنن

آیت الله العظمی بهجت (رحمت الله علیه) راجع به خواندن سوره توحید اینگونه توصیه کرده اند: «دائم سوره «قُل هوَ لله احد» رابخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امـام زمـــــان علیه الســـــلام. این کار عـمر شما را با برکت می کند و مـــورد تــــوجه خـاص حضــرت قــرار مـی گیرید.»

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ممنون از پیشنهاد خوبتون عزیزمان‌شاءالله که آقا ازمون قبول کنن

ان شاءالله الهی آمین عزیزم. خواهش میکنم 🌹🌹