2777
2789
عنوان

تب بچه توروخدا بیاین 🥹

294 بازدید | 57 پست

بچم ۱۵ماهشه بهش شربت استامنیفون دادم ده دقیقه بعدش اوردش بالا

اگ تبش پایین نیومد میشه بهش شیاف دیکلوفناک ۵۰ بزنم 

شیاف استامنیفون ندارم 

دیکلوفناک  بر درد ن تب 

دوباره استامینوفن بده 

پاشویش کن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب سیب بده 

عرق بید 

دمنوش ختمی 

پیاز کف پا 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

سلام عزیزم. شیاف دیکلوفناک سنگینه برای این سن.... با دستمال نمدار( با اب ولرم و یکم نمک یا عرق کاسنی ولرم) روی شکم و بین دو تا کتف و زیر گوشاش و زیر بغلش و پاهاش رو مرتب بدن شویه کن میاد پایین تبش.... یه ربع بیست دقیقه دیگه دوباره بهش بده قطره. اگر مطمئنی همشو بالا اورده

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

با آب ولرم در محیطی که دماش متعادل باشه پاشویه اش کن بیمارستانم ببری همین کارو میکنن

آب گرم تبشو میبره بالا آب سردم هم تبشو میبره بالا هم لرز میکنه

آب ولرم که یکم به خنکی بره پاشویه اش کن

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 

عزیزم اگر دارو رو بالا آورده 

مجبوری شیاف بذاری

چند سالشه ؟ و اینکه ببرش سرویس بهداشتی 

کشاله های رانش رو آب ولرم بزن

که تبش زودتر بیاد پایین 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
سلام عزیزم. شیاف دیکلوفناک سنگینه برای این سن.... با دستمال نمدار( با اب ولرم و یکم نمک یا عرق کاسنی ...

ببین وقتی مریض میشه هیچجوره نمیتونیم بهش دست بزنیم 

بزور بزور دارو بهش میدیم اصلا نمیذاره پاشویش کنم