2777
2789

انقد اذیتم کرد انقد غر زد  انقد تهمت زد ک دیگه ازش زده شدم و خونش نمیرم

به شوهرمم گفتم ک کاری ندارم تو میری میای ولی من دیگ نمیرم

شوهرمم مشکلی نداره

دیشب شوهرم رفته بود خونشون میگ غر میزد میگف اخلاقش فلانه فلانه

شوهرمم گفته ب شما چ مربوطه ؟مگ خونتون میاد؟

مگ زنگ میزنه؟شما سرتون ب کار خودتون باشع

هفته پیشم باز غر میزده 

شوهرم گفته بود ک شما کاریش نداشته باشید من میدونمم و زنم ب شما چه؟

چیکار کنم من از دست این فتنه 

میترسم کم کم حرفاش رو شوهرم اثر بذاره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت شوهرت پشتته
شوهر من که سگ وفادار باباشه
تازه باباش ظلمی نمونده بهش تو بچگی و الان نکرده باشه
ولی همچنان میپرستتش
تا حالا هزار بار بخاطرش کتک خوردم
بخاطر باباش طلاق میگیرم

بهترین کاری که میتونی کنی اینه که با همسرت یه ارتباط سالم بسازی و خودت رو مظلوم بگیری و بد اونا رو نگی، فقط وقتی میاد برات تعریف میکنه بگو من نمیدونم دیگه باید چکار کنم. خب از من بدش میاد من دیگه نمیام اونجا دیگه، چکار کنم که با ندیدن منم باز دشمنی میکنه و یه ذره ناراحت باش

اگر شوهرت مرد عاقلی باشه میفهمه حق کیه

واسه چی شوهرت میاد بهت میگه که بیشتر کینه تو دلت بسازه ؟! کار شوهرت اشتباهه ،اینکه از حقت دفاع می‌کنه خوبه ولی اونا خانوادشن خودش باید کاری کنه که هیچی نگن میاد به تو میگه بیشتر تورو آتیشی می‌کنه ارامشت رو بهم میزنه توام بی تفاوت باش ذات آدمارو که نمیتونی تغییر بدی بچسب به زندگی خودت و شوهرت بذار هرچی می‌خوان بگن اون حرفا از ک‌ون سوزیه

از مادر شوهرت نترس از شوهرت بترس که اینقدر دو بهم زن هست اگر سیاست داشت هیچکدام حرفهای مامانت را به ...

من ب زور ازش میپرسم وگرنه نمیاد بگه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرتو ببر تو فامیل خودتون دورشم پر کنید از ننش فاصله بگیره تا مادرش بفهمه نباید پشت تو حرف بزنه

این کار اشتباهه اگه ازشون فاصله بگیره کوچکترین بحثی پیش بیاد میگه تو باعثش شدی ،باید خودش بخواد اگه خودشم نخواد ارتباطش رو ادامه بده ولی اسی باید بهش بگه حرفارو انتقال نده برای آرامش خودمون